Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-11, 08:31   #2458
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Na początku tez chciałam Xlandera, ale TAKO Jumper X WYGRAŁ Mamy go w domciu i narazie jesteśmy bardzo zadowoleni.

Oczywiście, że ma atest. No i można go wpiąć w stelaż wózka (jest specjalny adapter).

PS. To fotelik firmy Berber.
Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa Pokaż wiadomość
Ja bym brała Tako, ale może jestem niesprawiedliwa bo mi się X-lander wizualnie nie podoba.
No ale jeśli zależy CI na dobrym foteliku to x-lander ma maxi cosi.
Ja mam piłkę i sama nie wiem co mam z nią zrobić mam jakiś zestaw ćwiczeń oddechowych z gazetki i chyba je zacznę robić. Ale skakać nie zamierzam.
Trochę ćwiczeń dzisiaj opisała Majka i może z nich skorzystam.

Tak leżysko, w gondoli da się podnieść, wydaje mi się to dobre rozwiązanie, wiele koleżanek opowiadało że taki 5 miesięczny malec nie chce już leżeć na płasko i patrzeć w niebo i wtedy można ją lekko podnieść. No a że będzie zima to nie będziemy się za bardzo spieszyć z przejściem na spacerówkę.
.
Zaraz jadę zamówić TAKO Jak tego nie zrobię od razu to znowu będę miała kłopot A tak przyjdzie na wrzesień i będzie ok

Co do ćwiczeń to ja znalazłam je na necie i ćwiczę codziennie z piłką i bez, Bez piłki to głównie rozciąganie krocza a z piłką to takie śmieszne Tz się śmieje że sam by tak poćwiczył heheh

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Czy jest w tym coś innego niż składana budka? Bo albo to jest norma w wózkach (no ja myślałam, ze w moim sie buda nie składa...), albo nadal nie rozumiem. W moim też jest podnoszony jakby zagłówek. Ciekawe czy to się w ogóle przyda. Może jak dzieciaczek będzie juz się podnosił i chciał siadać to sie mu podniesie plecki i główkę...
Mi nie chodzi o składana budkę :0
Tylko jak już ściągniesz budkę to zostanie sama gondola i ją podobno można złożyć jak harmonijkę czyli obniżyć jej wysokość.

Ja chyba zakończyłam moje wypociny co do pracy doktorskiej Teraz zostały mi poprawki estetyczne Tzn jeszcze muszę coś dopisać ale Biblioteka czynna dopiero w 2 połowie sierpnia i muszę czekać Pewnie w poniedziałek ją oddam i będzie mnóstwo poprawek ale to co sama miałam napisać już jest

Edytowane przez IlonaN2
Czas edycji: 2010-08-11 o 08:32
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora