Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 09:33   #3208
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
rzeczywiście tanio płacisz za fryzjera a jak samopoczucie przed wielkim dniem? jakiś stresik jest?

dziewczyny tylko nie przesadzcie z solarką, w sobotę widziałam PM która byla bardzo mocno opalona, utlenione włosy i biała suknia- wyglądała hmmm co najmniej dziwnie
tzn taka cena jest tylko w zwykły dzień... w dniu ślubu place już 80 zł ale z dojazdem do domu
na razie samopoczucie jest ok jutro już pewnie będzie gorzej bo jest ogrom spraw do załatwienia ale szczerze powiem ze już nie mogę sie doczekac i nawet chce zeby ten dzien juz nastal i bylo wszystko zalatwione i zaplacone
martwi mnie tylko sprawa strojenia kosciola mielismy wszyscy sie spotkac i ugadac na spotkanie ale obie pary echo nie odzywaja sie i nie odpisuja i nie wiem co teraz zrobic ... a my nie mamy az 400 zl zeby sami obstroic kosciol i teraz nie wiem

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora