Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-11, 10:01   #911
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

hej
my bylismy rano na pobraniu krwi - Marcel nawet nie pisnal patrzyl sie z zainteresowaniem co ta pani mu robi jutro bedzie wynik
a wynik moczu ogolny dobry
niestety nie zawiezlismy dzis moczu do posiewu bo sie malemu worek odklil i wszystko wylalo jutro TZ zawiezie

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość

Svi i dla Marcelka

Ania wczoraj wrocila ze zlobka cala radosna, co ogromna ulga dla mnie widziec, ze Jej sie tam podoba. Zauwazylam, ze powoli uczy sie nie dotykac rzeczy typu glosnik, gniazdko- sama podchodzi na 30 cm, patrzy, zatrzymuje sie, kreci glowa i odchodzi (troche tak jak u Angi). Dzisiaj chyba pojedziemy na wycieczke rowerowa- zapowiada sie piekna pogoda.
Musze tez isc wybadac szkole podstawowa dla Ani. Podobno juz teraz musze Ja zapisac (w Holandii dzieci zaczynaja szkole w wieku 4 lat, czyli Aniusia od 2013 roku . Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie miejsce...
A Wy juz myslicie o takich rzeczach? O rodzaju szkoly?

super, ze Ania zadowolona

u nas ze szkola nie ma problemu, tak jak pisala Unholy i sklada sie podanie w tym roku, w ktorym dziecko idzie do szkoly, a jak sie nie dostanie do wybranej to zawsze bedzie miejsce dla dziecka w tej szkole, w ktorej jest rejon
Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Svinecko dla Marcelka za kota i niekapek.

super, ze to nie ZUM
Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
też jestem właśnie kiepska w podejmowaniu decyzji

doktorat ma znaczenie raczej prestiżowe i specjalizacja w przypadku stomatologów też raczej podnosi rangę niz wpływa na zarobki, moze jest się atrakcyjniejszym dla pacjentów... tego nie wiem bo nie jestem obiektywna

w UK... bywa pewnie różnie, ale na pewno nie będę zarabiała tyle co tu z tym, ze jaka jest różnica w momencie kiedy jadę tam z rodziną i muszę opłacić mieszkanie, żłobek i żyć to nie wiem.... właśnie bywa różnie i dlatego napisałam, że moze się nie udać
ciezko orzech
ale co do tej atrakcyjnosci dla pacjentow.........mylisz, ze ktos zwraca uwage jakie dentysta ma dyplomy? ja nigdy nie zwracalam, patrzylam tylko na scianie, ze wisza jakies certyfikaty itp ale jakie i co to sie nie zaglebialam
Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
Ale o czym my tu rozmawiamy - pytanie zasadnicze - czy w UK miałabyś dostęp do neta i czas na wizaż

Cytat:
Napisane przez slepafuria Pokaż wiadomość
Nad morzem, w miejscowosci Rewa.
ooo taka to pozyje

Unholy..........jazzowki i to lakierowane bezowe ide zobaczyc czy ma moj rozmiar

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

nie ma
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora