Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-11, 11:06   #451
Paulinkus
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Jasne, że musi być dobrze

Ja też mam czasami świetny humor, nie myśle o nim, bawie się dobrze, ze znajomymi, ale czesto też za nim tesknie ja staram się widzieć te dobre strony, wiem, że pod paroma wzgledami nie pasowaliśmy do siebie, (inne spojrzenie na swiat, inne oczekiwania od życia). Teraz to nie było problemem, bo oboje jestesmy mlodzi, dopiero na studiach, ale za kilka lat mogłaby to być duża przeszkoda.
Ja miałam tak samo, przez okres moich studiów pewnie byłoby dobrze, ale co potem? No właśnie nie potrafiłam tak po prostu sobie życ chwilą nurtowało mnie to pytanie i wyszło jak wyszło. Ja mam swoje plany i oczekiwania a facet mimo, że starszy to zachowywał się jak dzieciak. Jaką miałam pewnośc, że sie nagle zmieni? Żadną. Oczywiście, rozpieprzał mi życie. Fakt, że z wdziękiem. Fakt, że pozwalałam mu na to. Nie żałuję, ale strasznie tęsknię. Podno jest to normalne. Co nas nie zabije to nas wzmocni. Znajdzie się taki, który będzie miał to samo spojrzenie na świat i te same oczekiwania od zycia, taki przy którym będę się czuła najważniejszą osobą na świecie.
Paulinkus jest offline Zgłoś do moderatora