Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-11, 14:00   #511
Paulinkus
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Paulinkus, cieszę się, że tu jesteś. Miałam niemalże identyczny problem ze swoim chopem i dzięki Tobie spoglądam nań z jeszcze większym dystansem.

Maminsynek to bagno.
Swoją eks-prawie-teściową i jej męża uwielbiałam; to dobrzy, ciepli i serdeczni ludzie. Rozpuścili niestety niechcący chyba swojego syna. Straszne że przed 30-stką można zachowywać się tak, jak zachowywał się mój eks
Ja też się cieszę, że tu jestem. Bardzo mi wszystkie pomogłyście. Jak łapie doła mam przynajmniej komu się wyżalic, mogę też poczytac jak radzic sobie z tym wszystkim bo to mój pierwszy raz kiedy rozstałam się z facetem.
Oj mozna uwierz mi. Jego rodzice byli spoko, chociaż jego mama niby mnie lubiła, a wszystko co jej powiedziałam przeinaczała i opowiadała mojemu eks z niekorzyścią dla mnie np. siedziałam u niego w pokoju i sie uczyłam ona sprzątała w domu ja jej w tym nie pomogłam tzn jestem leniwa i bałaganie. Ojciec z kolei rzadko bywał w domu bo pracował za granicą prawie mnie nie znał a powiedział mojemu eks że boi się, iż zniszczę jego dorobek życia i nie życzy sobie mnie więcej oglądac z racji tego, że jego ojca cały czas nie było mamusia skupiła się na nim i go rozpuściła. Niestety jak gościu się nie ogarnie to wszystkie dziewczyny będą go zostawiały.

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2010-08-11 o 14:05
Paulinkus jest offline Zgłoś do moderatora