Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psia sierść, wypada, pielęgnacja, strzyżenie - akcesoria, furminator, maszynka psa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-21, 09:44   #9
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Wypadająca sierść :(

Z Bydgosczy. Jeżdze z psinką do weterynarza w centrum miasta, do całodobowej kliniki - pogotowia. bardzo mili lekarze, nie biorą pieniedzy za porady i drobne zabiegi. Byłam z nią juz tam kilka razy i jestem bardzo zadowolona. konkretnie, fachowo i na temat.

Na poczatku chodziłam z nia do weta na osiedlu, ale jak mi skasował 15 zł za zwykłą poradę to podziękowałam.
Po szczepieniu (u tego na osiedlu) zrobil się dziwny guzek. Zaniepokoiłam się bo nie wiedzialam co to jest. Jak sie okazalo szczepionka zle sie rozeszła i to sie zrobilo. Kazał mi jedynie obserwowac czy to nie rosnie i czy psa to nie zacznie bolec.
A w tej klinice w centrum... pies na szczepienie zareagowal dosc lagodnie, wchodząc do srodka nie bala sie tylko szła przodem a i w poczeklani się cieszyła Dopiero na kozetce troche zaczela sie bac ale byla bardzo grzeczna
lekarz dodatkowo przyciął jej pazurki i w ogole cała obejrzał. stwierdzil urojoną ciąże, dał kilka rad jak ja traktować.

Tego weta polecila mi znajoma, ktora hodowala kiedyś zminiaturyzowane owczarki colie fakt, mam daleko, ale z mężem podjezdzamy autem i jest loozik

a jakiego weta chciałabys mi polecić? bo czasem z psinką i mezem jestem w elblądu (ale tylko w weekendy).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując