Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-12, 08:57   #3462
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Witam

Wczoraj wzięłam się za porządki, ale tyle tego jest, że jeszcze nie skończyłam

Poprzesadzałam kwiaty i troche wyrzuciłam Zmieniłam pościel, zrobiłam 3 prania, wysprzątałam balkon. A jeszcze tyleee zostało. Ale teraz siadam do pracy. Wieczorem będę dalej szaleć
Denerwujesz mnie!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
O tak, takie siły byłyby zdecydowanie lepsze.

Dzisiaj wracam z jazd siadam na chwilę - PRZY STOLE, co by zjeść tylko a nie się na kanapie rozleniwiać - i coś robię! Tak dalej być nie może.
Ooo, jak ambitnie! Zaszczep we mnie trochę tych planów

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
My też niestety mamy trochę długów.
TŻ samochód, ja remont i trochę mebli. Fatalnie mi źle z tym spłacaniem tego teraz.
Niestety mus to mus. Przy dobrych wiatrach za półtora roku (:mdleję będzie "czyści" ze wszystkiego.
Hmmm, spłacenie wszystkiego... Marzenie!
TŻowy kredyt spłacimy w lutym 2011 (tzn. w lutym ostatnia rata) - czyli kilka stówek do przodu. Debet - postaramy się jak najszybciej zwłaszcza, że ma jakieś cholernie wysokie oprocentowanie
Jest jeszcze kilka stówek dla TŻa mamy - myślę, że najpóźniej w październiku będzie spłacona.
Jest jeszcze tv na raty - nie pamiętam, ile zostało - ale na szczęście rata jest mała, więc tragedii nie ma. Zatem jeśli wszystko dobrze pójdzie, nie licząc tv, to w lutym będziemy na "0". Wtedy trzeba będzie ostro zacisnąć pasa i odkładać na wesele. A że ono już w lipcu, to kto wie, czy nie trzeba będzie wziąć znowu jakiegoś małego kredytu Oby nie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora