2010-08-12, 10:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
Cytat:
Napisane przez xandra23
A co lubi robić po pracy? W jakim mieście mieszka? Duże? małe? Czym się interesuje...
|
Miasto małe, 16tys. mieszkańców. Po pracy zbyt dużo i zbyt często czasu wolnego nie ma, bo często gęsto w pracy siedzi do 20-21. Jak już ma chwilę, to jedzie np. pograć w tenisa. Albo na swoją siłownię (ostatnio np. kupił sobie bieżnię, tak ot ). Uwielbia dobre alkohole, ma swój barek, a w nim chyba już wszystko...
Hehe... Już nie
Co prawda dwóch po rozwodzie, ale znów są zajęci.
Ja też bym nie pogardziła, gdyby mój TŻ miał jakieś ukryte miliony na Bahamach i w końcu mi o nich powiedział 
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
Mam doła :/ Ścięłam się wczoraj z mężem, znowu usłyszałam, że siedzę w domu i nic nie robię cały dzień :/ A nie mam zamiaru wyciągać pierwsza ręki i dogadywać się, bo zawsze to robiłam (mimo że jest to sprzeczne z moją naturą), więc nie wiem ile to potrwa.
Mam serdecznie dość wszystkiego!
|
Hmmm, pomyśl, czy rzeczywiście nie miał powodów, żeby tak powiedzieć. Oczywiście nie mówię, że się lenisz, ale np. jak ja miałam wolny dzień i nie potrafiłam mieszkania ogarnąć, podczas gdy TŻ wracał z pracy i na moje ogłoszenie dnia lenia brał się za zmywanie, to mi aż głupio było...
Jeśli nie ma powodów - nie wyciągaj pierwsze ręki! Niech sam przyjdzie, przeprosi i doceni to, co robić. Może mówię tak dlatego, że ja też nie wyciągam
|
|