Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-12, 10:28   #3485
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez xandra23 Pokaż wiadomość
A co lubi robić po pracy? W jakim mieście mieszka? Duże? małe? Czym się interesuje...
Miasto małe, 16tys. mieszkańców. Po pracy zbyt dużo i zbyt często czasu wolnego nie ma, bo często gęsto w pracy siedzi do 20-21. Jak już ma chwilę, to jedzie np. pograć w tenisa. Albo na swoją siłownię (ostatnio np. kupił sobie bieżnię, tak ot ). Uwielbia dobre alkohole, ma swój barek, a w nim chyba już wszystko...

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Gdzie tacy faceci rosną?
Któryś z braci jest wolny?
Hehe... Już nie
Co prawda dwóch po rozwodzie, ale znów są zajęci.
Ja też bym nie pogardziła, gdyby mój TŻ miał jakieś ukryte miliony na Bahamach i w końcu mi o nich powiedział

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mam doła :/ Ścięłam się wczoraj z mężem, znowu usłyszałam, że siedzę w domu i nic nie robię cały dzień :/ A nie mam zamiaru wyciągać pierwsza ręki i dogadywać się, bo zawsze to robiłam (mimo że jest to sprzeczne z moją naturą), więc nie wiem ile to potrwa.

Mam serdecznie dość wszystkiego!
Hmmm, pomyśl, czy rzeczywiście nie miał powodów, żeby tak powiedzieć. Oczywiście nie mówię, że się lenisz, ale np. jak ja miałam wolny dzień i nie potrafiłam mieszkania ogarnąć, podczas gdy TŻ wracał z pracy i na moje ogłoszenie dnia lenia brał się za zmywanie, to mi aż głupio było...
Jeśli nie ma powodów - nie wyciągaj pierwsze ręki! Niech sam przyjdzie, przeprosi i doceni to, co robić. Może mówię tak dlatego, że ja też nie wyciągam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora