2010-08-12, 18:09
|
|
Przyczajenie
|
Od zera do bohatera
Pozwoliłam sobie założyć wątek, bo nie znalazłam podobnego. Możliwe, że przeoczyłam...
Szukam osób, które są w momencie swojego życia, gdy muszą je budować na nowo. Bo stwierdziły, że na zmiany nigdy nie jest za późno, bo sytuacja je zmusiła, bo cokolwiek... są na starcie i chcą dojść do mety, spełnić marzenia, osiągnąć cele i znaleźć swoje miejsce w świecie. Chcą móc podzielić się troskami (bo dzielone maleją) ale i po otarciu łez dostać kopa na rozruch
Coś o mnie. Rzuciłam studia, rzuciłam faceta itd. Jednym słowem zrobiłam "restart" ku niezadowoleniu otoczenia, bo mam wrażenie że każdy wie lepiej co dla mnie dobre Nie wiem jeszcze "kim chce być jak dorosnę", ale wiem już kim być nie chcę. I...czuję się z tym samotna.
Próbuje znaleźć swoją drogę, póki co staram się walczyć ze słabościami, przede wszystkim lenistwem i brakiem organizacji. Odbudowuję wiarę w siebie, staram się zostawić przeszłość za sobą i nie żałować tego co było, traktować to jako lekcję Chcę wierzyć w bajki, odkurzyć marzenia, być szczęśliwą i spełnioną.
Lista mobilizacyjna (czekamy na więcej ):
16-22 sierpnia
Cholerka:
zrobić jeden rysunek/ ugotować jedno danie którego jeszcze nigdy nie jadłam/przeczytać jedną książkę
fiyarre:
przeczytać jedną książkę/posegregować rzeczy/1h ruchu/zrobić zeszyt marzeń
kaatie:
wcześniej wstawać/zminimalizować humory, być milszą dla otoczenia/więcej się ruszać
madziula0605:
pokonac bezsennosc/ wygonic mysz z pokoju/doczytac książke /ogarnac.... przyszlego-niedoszlego tż
mesarka:
Narysować chłopaków z Muse
Binolka:
postaram sie nie denerwować za każdym razem gdy pójdzie cos nie tak/nie będę krzyczeć/pójdę na basen/i może pobiegam trochę albo na rower
smieszka250:
utrzymywać porządek w pokoju
Bziu:
wziąć się za naukę/zakupy szkolne/wyprawę do biblioteki
Lenka_007:
zacząć ćwiczyć/iść do biblioteki/przeczytać książkę
paniDoktorJoint
nie kupie żadnej niepotrzebnej rzeczy / nie będe krzyczała na TŻ bez powodu
phenomena
nie jeść słodyczy!!/ćwiczyć codziennie po co najmniej 30 minut/na bieżąco sprzątać w moim pokoju /wstawać najpóźniej o 9/przeglądać google readera, pudelki, wizaż i inne stronki po 19 /walczyć z leniem!! /czytać książki i poszerzać horyzonty filmowy oraz muzyczne
Edytowane przez fiyarre
Czas edycji: 2010-08-14 o 20:26
|
|
|