Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaginęła iwona - trójmiasto
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-12, 18:12   #2011
monyczkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem dziewczyny, wy nie czytacie wszystkich postów w tym wątku? mnie nie było teraz 2 dni to nadrobiłam mimo że mi to 2 godz zajęło
Nie każdy ma tyle wolnego czasu co Ty, żeby przebijać się przez wszystkie posty

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
nie wiem jak ty to powiązujesz z postem lidii, czy wg Ciebie rzekomi sponsorzy Iwony dają taką nagrodę za jej odnalezienie?
Różne rzeczy się zdarzają. Może chcą jak najszybciej zakonczyć tą sprawę aby nie wyszło na jaw, że sami korzystają z usług call girl. Załóżmy ginie luksusowa prostytutka - gdzie po pewnym czasie policja zacznie szukać? W środowisku klientów. Wtedy wychodzi na jaw, kto z kim spał myślisz, że takim biznesmenom nie zależy na opinii? Nie oczerniam tutaj Iwony ale też nie krzyczę, że była idealną nastolatką. Uważam, że takich postów, jak wiadomość Lidii nie powinno się całkowicie ignorować.

Wracając do Pana ręcznika, kojarzycie tą smycz/pasek/materiał który zwisał mi z lewej strony? Być może to było potencjalne narzędzie, którym Iwona np. została uduszona? Czy przeszukując okolice policja skupiła się tylko na ręczniku czy na takich rzeczach też?

Niestety, wydaje mi się, że już teraz szukamy nie Iwony a jej ciała..