Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-12, 19:33   #3882
Shpilcia
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

zetafonku wszystkiego najlepszego! Bajkowego ślubu, zero konfliktów z kimkolwiek, znalezienia pracy jak najszybciej, obrony na 5, uśmiechu na twarzy i radości w sercu

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Mamy my się z tymi bubami, jak to nazwała je Maliniarka
Gdy kupowałam Effaclar, to farmaceutka opowiedziała mi o swojej niedawnej walce z wysypami. U niej skończyło się na hormonach i zakazie jedzenia czekolady .
Każdy przypadek jest jednak inny i mam nadzieję, że mnie taki rozwój wypadków ominie
Trzymam kciuki za szybką i prawidłową diagnozę , opowiedz potem, co Ci zalecili.
Gani zauważyłam dziś lekką poprawę i wyszłam dziś do pracy tylko z korektorem na twarzy! Co nie zdarzyło mi się od hen hen hen!!! Przestałam wyciskać (dopiero tydzień, to jest strasznie trudne przy mojej nerwicy natręctw, jak tylko się lekko zestresuję to zaraz się macam i dzióbię po twarzy ) jeść ketchup, sporadycznie jem żółty ser (wszystko to jadłam codziennie). Do tego zrobiłam sobie 2 dni temu peeling enzymatyczny z Daxa taki antybakteryjny i moja Sis twierdzi że to od tego wizytę mam 18 sierpnia, będę Cię powiadamiać co i ja
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
aaaaaaa ale mnie wkurza TŻ.
Dobrze zrobiłaś i co Cie będzie denerwować nie ładnie tak z jego strony
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
potem pojechalismy ze znajomą tesciowej (ktora jest po ASP) do hotelu zeby pomyslec nad wystrojem sali na wesele. wiecie co?ta babka powiedziala ze myslała ze sala bedzie straszna bo tesciowa przez tel jej nagadala ze sala jest fatalna niczym stołówka Społem.powiedziala ze sala jest super i da sie ją fajnie udekorować i nie trzeba bedzie duzo robic i jeszcze ze moja tesciowa jest panikarą. ja bym to inaczej okresliła ale juz nic nie mówilam
Super
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Shpilciu: bidulko Będziemy Ci umilac czas
Musisz reaktywować bloga
ach pojawiła mi się dziś taka myśl, ale nadal nie mam fotografa
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
waga: -12,5kg (czyli 54,6kg na 160cm wzrostu)
biust: -9cm (mimo diety stanik 70F )
talia: -10,5cm
biodra: -7,5cm (tu już raczej nie ma co spadać )

Jak się domyślacie zapewne, od rana mam mega humor, czego i Wam kochane życzę
Bosko Gani jak ja się cieszę i jaka jestem z Ciebie dumna! Jesteś WIELKA!!!

Byłyśmy wczoraj na tym piwko we 3, bardzo fajne są dziewczyny z nowej work

Zużyłam chusteczki do higieny intymnej 20 szt. i odżywkę Barbra do paznokietków.
Też kiedyś obgryzałam pazurki, nie obgryzam od kiedy poszłam na studia

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-08-12 o 19:38
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora