Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię PIN-UP sukienka Promod, czółenka peep-toe H&M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-12, 22:02   #1
anna manna
Zadomowienie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

PIN-UP Promod, H&M, Zara, Bershka, Reserved

NIEAKTUALNY!
nowy wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=469796

Wszystkie ubrania są mniej lub bardziej używane (chyba że wyraźnię napiszę, że są nowe), o ich stanie powiadamiam w opisie. Na życzenie zainteresowanych wymianą oczywiście podaję więcej szczegółów, dla bardzo zainteresowanych mogę zrobić dodatkowe zdjęcia. Nie lubię prasować więc nie robię tego do zdjęć, proszę się nie zniechęcać Nie prasuję również ubrań przed wysyłką, ale wszystkie ciuchy są wyprane i czyściutkie.

I jeszcze jedno: drogie panie, proszę nie proponować mi wymiany moich ładnych, modnych i mało używanych ubrań za wasze stare, zużyte, wyblakłe (i słabo lub nieopisane!) swetry i tiszerty. Bezczelność to może za mocne słowo, ale samo mi się ciśnie na usta
Ja do wymiany nie wystawiam moich starych łachów, ale stosunkowo nowe lub zupełnie nowe ubrania z których wyrosłam, kupiłam pod wpływem chwili, okazały się niedobre lub po prostu przestały mi się podobać (co nie znaczy, że zrobiły się brzydkie).
Pozdrawiam was wszystkie i zapraszam do wymiany.

DOKŁADKA w postach 24, 25, 26 i 46!
(przepraszam, że tak porozrzucane mam i będę miała te dokładki, tak wyszło)

Wishlista
Będę szczególnie zainteresowana:
- torebeczką a'la Chanel 2.55 (czarna, pikowana, na łańcuszku)
http://niespodzianka.pl/presents/thu...80d5ff9c06.jpg
- damską bluzą Adidas Adicolor (czarna lub fioletowa)
http://img195.imageshack.us/img195/3921/adidaszo.jpg
- fajnymi torebkami
- motywem w panterkę
- ładnymi, kobiecymi bluzkami
- ładnymi sukienkami
- spódniczkami (minimum do kolan)

Do wymiany:

1. Sukienka Promod, do kolan, czarna w białe groszki, dekolt w łódkę, czerwony pasek zapinany pod biustem, rozmiar M.
obwód pod biustem: 78 cm
długość: 91 cm
tkanina: 93% wiskoza, 7% włókno elastan
stan: idealny, bez zarzutu, mimo kilkukrotnego użycia nie nosi śladów użytkowania

2. Seksowne czółenka H&M peep-toe, z tworzywa imitującego skórę, z podszewką w cętki.
rozmiar: 39 (choć napisane jest 38, to jednak moim zdaniem są większe, bo na mnie są za duże, a noszę właśnie 38, poza tym są idealne na moje przyjaciółki które noszą buty 39)
wysokość obcasa: 10cm (platforma z przodu 2,5cm)
stan: idealny, właściwie bez śladów użytkowania, miałam na sobie ok. 3 razy na krótkie, wieczorne wyjścia
aktualizacja: stan bardzo dobry - wszystko jest ok poza tym, że z tyłu z obcasów miejscami jest trochę zdarta "skóra" - nie rzuca się to w oczy, jednak jestem uczciwa i powiadamiam o tym, na życzenie mogę zrobić zdjęcie; tak się kończy pożyczenie butów przyjaciółce na wesele...
uwaga: z butami nie jest łatwo mi się rozstać, więc oddam je tylko za torebkę "chanelkę" i bluzę adicolor, ewentualnie za coś co mnie zachwyci

3. Bluza H&M
Szaro-czarna, w kratę, zapinana na zamek, niezbyt gruba, rozmiar 38.

4. Bluzko-tunika Zara
Jesienna, brązowa, na plecach wycięta (fason bokserki), luźna, ze ściągaczem wokół bioder, ślicznie się układa. Rozmiar M.

5. Pasek
Pleciony, w kolorze karmelowego brązu.

6. Sukienka Bershka
Szara, odcięta pod biustem, z dekoltem "V", na cienkich ramiączkach, dobra dla kobiet z pełniejszym biustem. Rozmiar L.

7. Kardigan Reseved
Śliczny, gołębi szary kolor, długi rękaw, zapinany na guziki, delikatny wzór. Rozmiar M.
nie ma!

8. Pierścionek H&M
Oczywiście pozłacany i ze sztucznym kamieniem, nie noszony więc w stanie idealnym. Z tego co pamiętam, kupowałam jako M, ale na mnie za duży.

9. "Koniczynowe" kolczyki H&M
Czarne, wiszące. Bardzo lekkie.
nie ma!

10. Ażurowe kolczyki H&M
W kolorze amarantowym, ażurowy wzorek, okrągłe, wiszące, bardzo lekkie.
nie ma!

11. Kolczyki czerwone kuleczki
Zwykłe sztyfty, nie pamiętam gdzie kupowane.

12. Wisiorek
Na zdjęciu jest bledszy, kolor to pastelowy niebiesko-zielony, zapięcie w formie zakrętki. Po babci.

13. Naszyjnik H&M
Zrobiony z łańcuszków i czarnych koralików, bardzo fajny, modny.

14. Pluszowy Spongebob
Słodziutki przyjaciel, można go zahaczyć do torebki lub przyczepić jako breloczek do kluczy.

15 Tunika H&M
Fioletowo-czarno-biała, w orientalne wzory, cała luźna. Rozmiar na metce S, ale ja noszę M i spokojnie mnie pomieściła, pewnie zmieści również L-kę.

16. Męski sweter Lacoste
Oryginalny sweter Lacoste, używany, stan dobry (choć tkanina nie jest już taka miękka), kolor - ciepły róż (odcień jest cieplejszy niż na zdjęciu całości, ale nie tak intensywny jak na zbliżeniu logo). Jeśli numer 5 na metce obok nazwy Lacoste to rozmiar, no to faktycznie jest to rozmiar 5

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=691598

szukam bronzera! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=699395

Edytowane przez anna manna
Czas edycji: 2010-09-23 o 16:55
anna manna jest offline Zgłoś do moderatora