Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 09:58   #4696
agnieszkaqazplm
Rozeznanie

Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Monika, żadne plasterki ani bio cla Ci nie pomogą. One działają tylko i wyłącznie przy wysiłku fizycznym. Musisz zastosować dietę i ćwiczenia, bo nic z tego nie będzie. I pożegnać się z serem.
Wiem co mówię, bo mi tez było ciężko schudnąć. Zapisałam się do centrum leczenia otyłości i panie ułożyły mi dietę taką, że schudłam 20 kg w ciągu 4 miesięcy.
Trzy tygodnie temu zaczęłam się odchudzać znów i 3 kilo mi zeszło. Ale nie żadnego podjadania między posiłkami, żadnych ustępstw. Albo się odchudzam albo nie.
Dokładnie, Monika idż do dietetyka, niech Ci ustawi dietę, to nawet nie chodzi o wygląd, ale o Twoje zdrowie. Mezaga jaką miałaś tą dietę? Gratulacje zrzucenia tylu kg . Widzicie dziewczyny, jak się chce to nie ma bata, koleżanka jest pięknym tego przykładem . Ja ważę 58 kg przy 1.66 cm więc żle nie jest, ale mogę przytyć przy tej chorobie w każdej chwili tak?

Agusia nie przesadzajmy z tym żółtym serem , wiadomo, że jest kaloryczny, ale 1 plasterek na kanapkę 2 razy w tygodniu np. na śniadanie to nie grzech chyba . Wiadomo, że jak ktoś jest na ścisłej diecie to musi się ściśle przestrzegać do zaleceń.

Edytowane przez agnieszkaqazplm
Czas edycji: 2010-08-13 o 10:05
agnieszkaqazplm jest offline Zgłoś do moderatora