2010-08-13, 10:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Zetafon, wszystkiego najlepszego, wspaniałego ślubu, znalezienia pracy i bezbolesnej obrony. 
Sweet, po pierwsze nikt nie jest czystym typem wiosny, zimy itd. A po drugie kupuj i używaj tego w czym się dobrze czujesz a nie wymieniaj całej kolekcji za każdym razem jak Ci ktoś powie że w jakiś kolorach Ci ładnie a w innych nie. No chyba że sobie zrobisz profesjonalną analizę kolorystyczą bo inaczej to jest tylko czyjeś "widzimisię".
Cytat:
Napisane przez Agniesia666
nie na dlugo tylko 6 - 11 wrzesnia. to sie nazywa leśna szkoła letnia - są tam wykłady i konferencje, to jest miedzynarodowe spotkanie. Od nas z wydzialu jedzie prodziekan d/s nauki i 3 studentow. Jestem elitą 
|
Ale Ci fajnie. Co do innych kontynentów to ja byłam przez chwilę w Azji. Podczas zwiedzania Stambułu. 
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337008]Wiecie co? Mam ochotę na randkę Flircik Zaloty 
Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę...
Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów ( ), podrywania itd.
Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... [/QUOTE]
Tak to jest w pierwszym związku po jakimś czasie. Coś innego zaczyna kusić.....
|