Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 10:26   #3919
kma1982
Wtajemniczenie

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
widze że nie tylko ja przytyłam po odstawieniu tabletek... brałam tabsy 6 lat i przytyłam 3kg ale to chyba normalne bo i ciało się zmienia i "dojrzewa" ale po odtawieniu to w dwa miesiące byłam 4kg na plusie ale najważniejsze że z ciążą się udało bo słyszałam różne historie na ten temat...
Ja z pierwszymi tabletkami (6lat temu-jeju już tyle czasu minęło?!) przytyłam ok 10 kg!! Brałam je przez rok i potem ciężko mi było zrzucic te kg...jak przestałam je brac i waga się w miarę utrzymywała no może schudłam ze 3 kg...potem poznałam mojego męża i zaczęłam brac inne tabletki, trochę się bałam, ze znów przytyję, ale schudłam z 5-6 kg potem zaczęłam cwiczyc i znów waga w dół Gdy postanowiliśmy starac się o dziecko, to też miałam schizy co będzie po tych tabsach - sporo w necie jest opinii, że może byc problem z zajściem w ciąże, że z dzieckiem może byc potem cos nie tak...mój gin na szczęście mnie uspokoił...tabletki odstawiłam w listopadzie 2009 r., a w grudniu byłam już w ciąży (pierwszy cykl i od razu trafiony zatopiony ) ale niestety nie udało się...w styczniu miałam usuwaną, mieliśmy potem, według zalecenia gina, odczekac 3 cykle...Wychodziło, że pod koniec kwienia następne starania i znów za pierwszym razem się udało Gin smiał się potem, że długo nie czekaliśmy na następną ciążę i że jesteśmy szybcy ale cóż, na co tu czekac, jak się ma 28 lat

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-08-13 o 10:28
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora