Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaginęła iwona - trójmiasto
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 09:45   #2203
roxyroxy
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Adria wyszła niby 2 minuty po Iwonie, ale już jej nie widziała nigdzie. Potem kontaktowały się telefonicznie i Iwona nadal chciała spać.

Trasy taksówki nie znam, ale dla mnie to też nic dziwnego, że Adria na siłę jej nie ciągała. Nie wiadomo czy to były przyjaciółkiczy może tylko jakieś znajome co czasem razem zaimprezują. Raczej przyjaciółki nie walczyłyby o jednego faceta. Poza tym to Iwona zwyzywała Adrię więc że ta uniosła się dumą to też dla mnie zrozumiałe.

A z tym spaniem to też mnie aż tak nie dziwi. Może Iwona nie chciała wrócić do swojego domu. Nie miała kluczy, więc musiałaby budzić rodzinę, a być może była w stanie w którym nie chciała żeby ją widzieli

Mi się też zdarzało spać po imprezie u koleżanki blok obok, bo kolażanka miała mamę,która miała w szystko w d... i nie trzeba było się tłumaczyć. Do domu wracałam rano, trzeźwa i przytomna
Ja tez sypialam u kolezanek, ale w sumie gdybym sie poklocila z ktoras to wolalabym spac u siebie. Dziewczyna ma 19 lat wiec chyba moze sie napic, a na filmie szla rownym krokiem , zreszta po godzinie marszu raczej by wytrzezwiala?

Mnie po prostu dziwi,ze zwyzywala kolezanke ale nadal chciala u niej spac. i co uniosla sie honorem ,ze sama wroci do domu ale spac nadal chiala u niej?
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora