Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grudniowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 10:56   #4265
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupujecie pościel do wózka?
Ja nie kupuję. Mam kombinezon i śpiwór do wózka, a w razie czego jeszcze kocyk.

Mój Thomas nie miał nawet kombinezonu a urodził się 22 grudnia.
Ubierałam go w dodatkowy gruby rozpinany sweterek. Przykrywałam pierzynką, rączki pod pierzynkę, aż po szyję był przykryty. Ta pierzynka była taka gruba, że aż unosiła okrycie wózka do gory, że wyglądało jakby wózek byl nadmuchany powietrzem.
I tak bez kombinezonu przetrwaliśmy zimę. Mały zawsze był cieplutki. Ale u nas nie ma takich zim jak w Polsce.
Natomiast moja córcia urodziła się w Polsce i zima nadeszła gdy ona miała pół roku, więc miał kombinezon i kocyk tylko, a w ogóle to od pół roku siedziała w spacerówce.
Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Kochane jakie miałyscie wyniki przed i po obciazeniu glukoza 50 g ?
Ja miałam 71 / 155 / 106.
Norma jest do 140.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ishka, tylko widzisz - jestesmy w tym samym czasie ciazowym w sumie wiec mi sie wydaje ,ze to troche dziwne,ze jest malo ruchliwa.
Poradze sie lekarza na wizycie.
Irsin nie możesz ciągle porównywać swojego dziecka z innymi. Każde dziecko jest inne, ma inny temperament i charakter. Jedne są ruchliwe a inne ospałe. Dzieciaczki nawet pół roczne już się bardzo różnią od siebie. Te w brzuchu też mają do tego prawo
Powinnaś się nawet cieszyć, bo może twoja nie da ci w kość gdy się urodzi?...
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora