Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 13:44   #2575
_eNchaNted_
Wtajemniczenie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

blond bunny ja nie byłam do końca przekonana, ale jednak - udało się a to Wszystko dzięki Twoim radom no po prostu jesteś wieeeelka w tym temacie! Dzięki serdeczne
Mam jeszcze prośbę: czy mogłabyś mi doradzic jakąś farbkę jasny blond popielaty, lub po prostu chłodny blond z poziomu 9 lub 8 żeby mi to ładnie pokryło bez żadnych niechcianych odcieni
Te farbki Londy 18 i 89, które przesyłam w linku na jakim poziomie są? Bo nie ukrywam, że śliczne..
http://www.sophisti.pl/artykuly/urod...ja-wlosow.html
Czy któraś z Was używała tej Londy lub Cameleo 9.1?

Jowitka dzięki dzięki w końcu znalazłam coś co rozjaśnia moje ciemne odrosty już się naczytałam o tym, żeby teraz farbkę przetrzymac najpierw na odrostach a później na całośc przeciągnąc.. tylko kolor jaki

jeanette13 jaką farbką robiłaś? i na jakie włoski kładłaś farbę? Jasny blond L'Oreala? mogłabyś wkleic zdjęcie opakowania? Bardzo mi się podoba Twój kolor

Yattamanka no rzeczywiście zero żółci po tym ooA bardzo ładnie ja robiłam Palette deluxe 100 - jest lekka żółc, ale i tak to mnie zadowala bo nie musiałam nakładac rozjaśniacza, a ta farbka sobie poradziła z tym moim ciemnym odrostem to chyba też zależy od tego na jaki wyjściowy kolor nakładasz Może następnym razem wypróbuję ooA lub skandynawski
_eNchaNted_ jest offline Zgłoś do moderatora