2010-08-13, 15:57
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nie myślę i idę na łatwiznę
Cytat:
Napisane przez wika82
Z całym szacunkiem, ale szczerze wątpię, czy byłabyś dobrym prawnikiem, skoro nie potrafisz pójść do dziekanatu i dokładnie się wszystkiego dowiedzieć w kwestii skończenia, a w zasadzie kontynacji studiów.
Brak odwagi jest słabością prawnika, moja patronka wciąż powtarza mi, że zawsze trzeb postępować odważnie i być pewnym tego co się robi, nawet jeśli ma się jakieś wątpliwości.
Póki co, załatw w końcu te studia..
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------
"Wydaje się" to tez nie ejst najlepsza metoda na działanie. Idź i się dowiedz wszystkiego, a skoro naprawdę myślisz o aplikacji, już dawno powinnaś przeczytać regulamin studiów i mieć pewność, czy możesz zdawać te "piekielne egzaminy", czy nie.
|
Wiem o tym i wiem co powinnam zrobić. Ale po prostu boję się, że powiedza mi coś co mnie już całkowicie załamie - że np. będę musiała wszystko zaczynac od początku albo zdawać jeszcze raz na studia.
I ciągle to przekładam.
Jest to jedyna rzecz w moim życiu, z która tak postępuje. Zwykle ludzie mówia do mnie, że wszystko tak dobrze potrafie sobie załatwic. Widac pozory myla
|
|
|