Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 17:19   #1615
FraniaPirania
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość

A spadło bezrobocie?? chyba im w statystykach haha
a nawet jak znajdziesz to nie masz gwarancji że za rok znowu będziesz bezrobotnym, nawet jak umowe masz na przykładowo 5 lat , to i tak pic na wode. Nie znasz dnia ani godziny co im tam wyżej strzeli i czy nie będą sobie redukowac zatrudnienia, albo nadgodzin no ale nie ma co narzekac
a co do finansów to nie jest tak że nam brakuje więc nie jest źle z dwójką, ale nie jest tak że mozna poszalec.
no kiedys sie podniecali ze spadlo, ale nie pomysle ze spadlo dla tego bo tak duzo polakow wyjezdza w caly swiat

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Wizyta najtańsza w okolicy 50zł za minute badania! Inne ceny to 70, 80zł zgroza..

Siostro siostro miłosierdzia

To gdzieś ty wyemigrowała? Zaaaabierz mnie właśnie tam... gdzie wolniej płyyynie czas... zaaabierz mnie właśnie tamm...

ja bardzo ubolewam nad tym, że nie wyjechałam gdziekolwiek! Obwiniałam siebie, że nie znam języka, że się nie nadaję, że sobie nie poradzę itd. Może i po 2 dniach bym wróciła z podkulonym ogonem ale teraz do końca życia będę sobie pluła w brodę, że nie spróbowałam.
I kij.. mogłabym całować zmywak albo stare dupy podcierać ale bym jakoś żyła.. teraz będę się martwić czy czasem zarabiając najniższą krajową nie zarabiam jednak za dużo by dostać rodzinne czy płatny wychowawczy
dziewczyno z takim wokalem to Ty idz do ,,mam talent,,
jak to mowia raz sie zyje, zaryzykowalam i sie udalo, chociaz nie bylo latwo, moj siedzial 3 miech bez roboty jak do mnie dojechal, i jak znajomi pytaja co robisz w angli odpowiadam szczerze: sprzatam domy i biura, nie wstydze sie tego ze czyszcze kible, przynajmniej moglam pomoc rodzicom, a slyszalam o niektorych jakie to niby ,,fuchy,, maja

ide w koncu cos zrobic, bo w chalpie bajzel obiadu nie ma, to mnie chlop przeswieci

aaa jeszcze jedno pytanie: czy wasze dzieci taz maja niebieskie oczy? czytalam ze zmieniaja sie do kiedys tam, i czekam az moj bedzie mial brazowe, po mamusi (bo jest taka strona co sie wylicza jakie oczy bedzie mialo Twoje dziecko) a pytanie do tych mamusiek co maja 2 dzieci, zmienily sie oczy??

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

a co do kapieli to moj tez bucal ale przestal od kiedy odkrecaly prysznic to lezy grzecznie i slucha szumu wody, lubi tez jak sie go polewa tym prysznicem, nie prosto oczywiscie, ale z reki

jak mnie juz tu nie bedzie to mnie chlop zakatrupil
FraniaPirania jest offline Zgłoś do moderatora