Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 16:03   #194
justinaa9
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Hej dziewczyny

Ależ jesteście rozgadane. Kilka dni nie mogłam tu zaglądać, a tu tyle stron do nadrobienia!

MissZuzia, przede wszystkim gratulacje!!!! Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia! Cudna relacja! Ja też, jak chyba każda z nas, uwielbiam czytać relacje ślubne... I zawsze tak jakoś wzruszająco się robi... Super, że wszystko tak fajnie Wam się udało.
Dołączam się do prośby Magdy_84 - czy możesz podać cenę za dekoracje na priv? Będę bardzo wdzięczna.

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Poza tym praktycznie rozdaliśmy zaproszenia, załatwiliśmy fontannę, a jutro spisujemy protokół- w końcu No i TŻ jest całkowicie ubrany a ja w środę będę mieć suknie
Super, że już powolutku zbliżacie się do końca przygotowań. do ślubu już tak niedaleko. My wczoraj spisaliśmy protokół. Nie było tak źle i nawet nie trwało tak długo. Ksiądz nawet zdziwił mnie, bo nie skomentował nawet faktu, że mieszkamy razem... I powiedział, że mamy zaliczyć 2 spowiedzi. To też dziwne, bo słyszałam, że jak się mieszka razem, to idzie się do spowiedzi tylko raz...

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
A słuchajcie, ja mam jeszcze pytanie...
Rozglądamy się za dobrym jubilerem w sprawie obrączek oczywiście
Jakbyście miały kogoś godnego polecenia to bardzo chętnie przyjmę wszelkie namiary
A no i, cen żeby nie miał wygórowanych zbytnio...
Już kilka dziewczyn zachwalało jubilera w bramie przy krakowskim. My byliśmy wczoraj w dwóch. Jeden na przeciwko bramy krakowskiej, a drugi w bramie na krakowskim w bramie nr 36. Oba polecane na tym forum i niedrogo. My będziemy robić chyba w tym w bramie, bo dajemy własne złoto i tam najtaniej wychodzi.

Telko, czy i ja mogłabym poprosić o fotki? Zaraz napiszę do ciebie na priva, bo mam jeszcze inne pytanie do ciebie.