Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 17:41   #2885
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Juhu, ja po wizycie

No i wyszlo na moje bedzie córka
Ginka powiedziala ze juz w 12tyg nie widziala pisiorka i w karcie zanzcazyla swoja watpliwosc.
i ja na to ale pani jest i nic pani nie powiedziala a ona na to ze jak nie jest pewna to nie mowi ihihi
Nie mierzyla jej jakos specjalnie, padala serduszko czy pika.
Mam za to zdjecie twarzy z usg 3d jeszcze stworek, ale juz widac ze nosek ma po tatusiu ihihi

Na moje wyniki stwierdzila, ze nie ma sensu az dalej spadna i przepisala mi jakies tabletki zapobiegawczo. na T... ale nie wiem co to musze isc do apteki spytac
za miesiac kolejna wizyta, na ktorej bedziemy nagrywac i polowkowe bedzie.
Na tej wizycie dostane tez skierowanie na ta probe glukozową i na proby watrobowe. [aporpo tego mojego drugiego juz ataku na dloniach, co mi spuchly w 5 minut, i zrobily sie czerwone i szczypaly swedzialy wszytsko na raz]

Do tego kupilam sobie 2 sportowe staniki z FF tesco - na wyprzedazy po 10zł
rozmiar 85DD

ps. u mnie w samochodzie dzis 41stopni
Gratuluję dobrych wieści
Jednak 13 o 13 nie okazał się pechowy
Będziesz potem Niuni mogła mówić ,że dowiedziałaś się , że Ona to Ona 13tego o 13 i to był najszczęśliwszy moment w Twoim życiu

Stokrotko samo przeszło, jeszcze potem w szkole kosmetycznej zdarzało mi się w miarę często... w sumie jak zaszłam w ciąże głowa przestała boleć ... więc może jednak tak do końca samo nie przeszło.
Często właśnie zdarzają się bóle głowy po zmianie szkieł, może lepiej skonsultuj to z lekarzem?

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-08-13 o 17:43
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora