Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 16:53   #2584
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

Cytat:
Napisane przez _eNchaNted_ Pokaż wiadomość
Fotki dam (nawet jak to nie będzie wymarzony blond) tylko najpierw tą farbę muszę wybrac..
Artykuł o tych Londach jest z 24.07 więc może to jakaś nowośc i dopiero wejdzie na rynek Jak są na 8 poziomie to by mi odpowiadało Może poszukam po drogeriach i marketach, bo z głowy mi wyjśc nie potrafią
Popiel bym chciała trochę jaśniejszy od Łakomskiej..o 1 ton-może 2, tak na poziomie 8-9..
A z tym L'Orealem to masz na myśli Vikinga? Żeby mi tylko coś zielonego nie wyszło jak popiel położe.. Te końce mam dośc jasne, żeby mi one aż tak strasznie nie zszarzały.. jak tak to może wybiorę coś w chłodnym blondzie bez popielu.. ale z drugiej strony ten popiołek Proszę o radę naszą wspaniałą doradczynie i wybawicielkę
A o tych farbkach Cameleo słyszałaś cokolwiek?
przepraszam, ze wtrace ale czytalam o tych farbach cameleo w 1-ej czesci tego watku, dziewczyna nawet wklejala fotki, sa dostepne w kauflandzie, kosztuja grosze ale podobno blondow nie ma w sprzedazy juz, tak przynajmniej pisaly dziewczyny jakis czas temu.

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
chodzi Ci o ten brąz, który gdzieś tam wcześniej wkleiłam??

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

jeanette13 ja chyba kupuję którąś z wymienionych farb jako podkład i potem casting lodowy blond, jeszcze raz spróbuje i zobaczę co z tego wyjdzie, dzisiaj dzwoniłam chyba do 10 fryzjerów w moim mieście i wszędzie balejaż z trzech kolorów waha się między 120-150 zł
to i tak niezle, ja u siebie placilam od 180-230zl a za pierwszym razem to chyba ze 250zl z podcieciem i modelowanie ale i tak to duzo..

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora