Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaginęła iwona - trójmiasto
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-13, 16:55   #2311
muciula25
Rozeznanie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez roxyroxy Pokaż wiadomość
Wiesz, krzykniesz raz i moga zatkac Ci usta a taki alarm rzucony gdzies w bok, bedzie wyl dluzej. Napastnik raczej nie bedzie lecial szukac alarmu ,zeby go rozwalic ( a nawet jesli to mozesz uciekac). Zreszta to moze od razu na miejscu zniechecic napastnika ( nie spodziewa sie ,ze sie narobi tyle halasu ).

Ale kto wie czy sie sprawdzi, ja sie czuje jednak bezpieczniej

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Ciebie nie ogluszy poniewaz sie spodziewasz tego.Chodzi o to ,ze narobi sie halasu, napastnik pewnie nie bedzie chcial ryzykowac dalszego ataku. A gaz, paralizator czy noz po pierwsze sa nielegalne ( jeszcze Tobei sie dostanie za 'samoobrone' ) po drugie w chwili paniki mozesz zle uzyc ( no i napstnik moze ci wyrwac ten noz z reki).

Taki Alarm nie jest 100% skuteczny ale dziala tak jak alarm samochodowy. Jednych przegoni, innych nie.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Wlasnie , ja slyszalam ,ze np ludzie czesto nie reaguja bo np.sytuacja wyglada na sprzeczke miedzy partnerami a takie rzeczy ludzie nie lubia sie mieszac niestety

Policjant ma powiazania ze swiatem przestepczym, to rzeczywiscie nieciekawie sie robi ( miejmy nadzieje ze to jednak jakis trop i dziewczyna odnajdzie sie cala i zdrowa ).
Dziewczyny ale jak ja sobie pomysle co Iwona musi przezywac...Ciarki mam

Ja tak samo jak sobie pomyslę jak Ona biedna musi byc przerażona