2010-08-13, 19:26
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
Napisane przez Meggy_91
nie nie faceci bedą szczęsliwi bo "będzie z czego wybrac" ;] heh że ja nie poszłam na Politechnikę xD
Milady i cheeky_angel no to trzeba jakieś spotkanko wykminić nie ma innej opcji
cheeky jak tam na jazdach było??  poszalałaś po mieście?? :P Ciągle widzę jakieś L-ki przejezdzające obok mnie kiedy idę ulicą... na pewno Cię już widziałam z dwadzieścia razy.. :P
Zapisałas sie na ten egzamin?  Pochwal nam się kiedy masz.. będziemy trzymać kciuki i za naszą sprawą zdasz na pewno bo wiesz.. w kupie siła
Heh mówię Wam... ja to czasem męcząca jestem bo uwielbiam dużo gadać xD
|
Też zastanawiam się, czemu nie poszłam na Politechnikę. Ale może kiedyś wspólnie ją zwiedzimy;> Fajnie, że lubisz dużo gadać, ja jak mam wenę, to też buzia mi się nie zamyka. Dzisiaj spokojnie w miarę jeździłam :P Nie zapisałam się jeszcze na egzamin,bo jakoś tak wyszło, ale we wtorek jadę się zapisać. Kiepsko to widzę,ale może akurat mi się poszczęści. Dzisiejszy wieczór spędzam w domu, więc może zmuszę się do nauki testów, bo ciągle to odkładałam i nic nie umiem. Ciekawi mnie,czy już kiedyś się widziałyśmy. Ogólnie Tarnów jest małym miastem, więc jest szansa, że tak. A nie wiecie, czy grupy same sobie wybieramy czy analfabetycznie jest ? Fajnie byłoby znaleźć się w tej z chłopcami ;>
|