Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - życie bez miłości :( part 2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-14, 00:11   #162
StokRoTka_09
Raczkowanie

Dot.: życie bez miłości :( part 2.

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja się sobie strasznie nie podobałam cięższa o te parę kilo i uważałam się za grubawą, ale dla facetów nie było różnicy. Dlatego ja nigdy nie zrozumiem jak się można odchudzać dla facetów - ja zawsze dla siebie albo dla innych kobiet.
Teoretycznie różnica jest, zależy jaka. Czy mówicie o kimś wychudzonym, czy o kimś nad wyraz otyłym.. Ale odchudzać się dla faceta? Bezsens. Robimy to tylko dla siebie. Zresztą nie ważne jak wyglądamy, ma NAM być dobrze, MY mamy się dobrze czuć, a jak tak jest to jesteśmy bardziej pewne siebie i możemy prędzej "kogoś" poznać.. Zresztą nikt nie jest idealny jak to się mowi i jak ktoś będzie szukał w sobie jakiegoś defektu, to na pewno znajdzie, ale po co to komu..
Czasem też myślę, ze może źle wyglądam i dlatego nikogo nie mam, na powodzenie niby nie narzekam, ale zawsze jakieś dupki mi się trafiają, albo po jakimś czasie wszystko wygasa .. Zawsze można się o coś obwiniać, ale każde jest piękny na swój sposób... Tak sądzę

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
były.. cóż mam takie przykre wrażenie, że on darzy mnie antypatią i wszelkie próby robienia na nim wrażenia nic nie dadzą w jego oczach jestem chyba niewiele warta.
Tak czasem się myśli i nic na to się nie poradzi.. Trzeba przestać myśleć "O NIM" a zacząć o sobie i o swoim szczęściu..
StokRoTka_09 jest offline Zgłoś do moderatora