Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Recenzje do usunięcia - ARCHIWUM 2 - wątek zamknięty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-14, 09:13   #2191
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: Recenzje do usunięcia

1) Ludzie nie kupujcie tego! Mnie skusiła głównie niska cena i to, że ma przyzwoity zapach. Ale lepiej iść do dermatologa i wydać na coś te 50 zł, a przynajmniej to pomoże. Bo mi ten tonik zaszkodził, mam dużo więcej krostek itp. żałuje, że tego używałam
Pomijam już kompletny brak recenzji i imaginacje, że tonik wyleczy tradzik, to skąd wiadomo, że krosty są efektem stosowania akurat toniku?

2) Chciałam zapytać, jaki kolor macie tego szamponu? Bo ja mam biały i nie wiem czy taki ma być. Proszę o odp. Przeczytałam wiele dobrych opinii o tym szamponie i kupiłam go na Allegro, bo gdy pytałam w normalnych aptekach, nie wiedzieli o co chodzi. Chce go wypróbować, ale dziś piątek 13, więc od jutra zacznę, haha. Bardzo proszę powiedzieć czy Wasze też mają biały kolor. Używam tego produktu od: będę używać Ilość zużytych opakowań: 0

========================= ========================= =============

Poza tym proszę o dodawanie przy zgłaszanym linku krótkiej notki (takiej, jak w powyższych 2 postach), dlaczego Waszym zdaniem recenzja łamie KR

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2010-08-14 o 09:25
Noor jest offline Zgłoś do moderatora