Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chomiczek - cz. 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-14, 13:46   #110
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Melduje sie w 2 czesci!!!
No w końcu jesteś

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
wlasnie jestem po koncercie OSTR'go. Poprostu konmcert mega To co Adam potrafi to chbysa nie ma porownania z niczym innym. Chodzi o teksty pioseenek jak i o freestyle ( tutaj to juz wogule miaze potrasfi zrobic) .
Powiewm tak : oby wiecej takich koncertow
jesli chodzi o Nicky to ona sie tka wycwanila z bedzie w ncy grysc prety do tego momntu do czasu az nie zgadne co ona chce.Moge dac jej wszystko po za ta jedna rzwecza a ona i tak edzie nie zadowolona Spryciuszek jeden
To super, że koncert się udał

A Nicky faktycznie się wycwaniła

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Madziuś nie wiem jak dokładnie wyglądają Twoje klatki, ale moje najłatwiej połączyłoby się tunelami . Ale nie jedna na drugiej, tylko jedna obok drugiej .
Widziałam fajne połączenia klatki z akwarium, gdzie w akwarium był piasek do kopania tuneli . Ciekawe jak moje maluchy zachowywałyby się w piasku

Moi znajomi trzymają klatkę z Mieciusią w pudełku plastikowym, podobnym do tego (KLIK) oczywiście bez pokrywki . Myślę, że to dobre rozwiązanie jak malusia nie może biegać po podłodze, żeby nie uciekła. Tak ma trochę bezpiecznego terenu poza klatką

Kamilka ja nie mogę wysłać zdjęcia klatki, bo jestem w Polsce bez chomisiów

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Nic się dziś nie wyspałam . Najpierw gdzieś po północy obudzili mnie śpiewający pijani piłkarze miejscowego klubu, później latał komar i bzyczał mi koło ucha, było gorąco. Jak już zasypiałam to szwagier zaczął trąbić pod bramą, żeby ktoś mu ją otworzył . W końcu nikt nie wyszedł i pojechał.
Wiadomo, że pierwszy sen jest najmocniejszy, więc później to słyszałam już wszystko, szczekanie psów, auta na ulicy, koguty, traktor, kombajn i wiele innych.... Hałas jak w metropolii, a nie na wsi . Dobrze, że już niedługo wracamy do domku
Dziękuję za poradę w sprawie klatek

Ale miałąm noc

U nas wczoraj w nocy była taka burza
Chyba z dwie godziny, jak nie więcej się dawało. Ale to szczególnie błyski, ale takie porządne, bo zagrzmiało tylko parę razy.

Od rana śmigałam po mieście i jestem wykończona. W większości sklepów nie ma klimatyzacji- masakra
Już dzisiaj nigdzie nie wychodzę, taki ukrop jest a nogi mi włażą w
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora