Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na ALLCOSMETICSWHOLESALE.- MAC, OPI i inne!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-14, 17:33   #985
joasite
Raczkowanie

Dot.: Zakupy na ALLCOSMETICSWHOLESALE.- MAC, OPI i inne!!!

Cytat:
Napisane przez nieshya Pokaż wiadomość
Mnożenie dolara przez 4,00 lub więcej wynika z tego, że do kosztu towaru doliczana jest od razu kwota przesyłki -z tym, że to jest wariant, gdy cena przesyłki rozkłaada się na kilka osób, w przypadku indywidualnego zamówienia takie rachunki wyglądają inaczej.

Jeżeli chcesz sobie sprawdzić ile Cię wyniesie przesyłka po prostu:
1. wrzuć rzecz/rzeczy to koszyka
2. naciśnij "checkout"
3. wpisz jakiekolwiek dane (np. aaaaa, bbbbb - prawdziwy musi być tylko kraj wysyłki) i wybierz rodzaj przesyłki - do Polski wysyłają USPS Priority Mail International lub USPS Express Mail International
4. naciśnij "Apply" i w tabelce po prawej oprócz kwoty zamówienia wyskoczy Ci przesyłka i koszt całkowity.
Jeżeli koszty Ci odpowiadają to możesz zamawiać , jeśli nie - nie potwierdzasz zamówienia i wychodzisz ze stronki "just like that"

Aha, kurs dolara liczony przez PayPal jest zazwyczaj nieco wyższy od średniego kursu dolara podawanego przez NBP
nieshya jestes kochanadziekuje ci bardzo za pomoc. Niestety z tego co patrzyłam to przesyłka przy samym pudrze wynosi 15,50$ (to prawie tyle co ten puder:/). Z tego co się zorientowałam to do 110$ przesyłka wynosi 22$ więc to już się bardziej opłaca. Niestety ja nie mam az takich funduszy (zeby zamowic kosmetyki za ponad 300 zł naraz) wiec chyba bede musiala isc do MACa i przeplacic za ten puder... ah szkoda bo sie strasznie napalilam:/ No, ale coz takie sa niestety polskie realia. Najgorsze jest to, ze ten puder na oficjalnej stronie MACa kosztuje kolo 22$, no a w Polsce ponad 100zł...

A i jeszcze chciałam się zapytać czy słyszałyście dziewczyny o takiej stronie www.cosmetics4less.net ? Tam tez jest dużo fajnych kosmetyków w okazyjnych cenach. I z tego co się orientuję to nieważne za ile się zamówi, bo i tak za przesyłkę płaci się 8 funtów. Więc może warto Także jakby ktoś robił jakieś zamówienie na tej stronie to ja bardzo chętnie się dołączę

Edytowane przez joasite
Czas edycji: 2010-08-14 o 17:54
joasite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując