Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to małżeństwo ma jeszcze sens?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-14, 20:24   #265
mamakubusia
Raczkowanie

GG do mamakubusia
Dot.: Czy to małżeństwo ma jeszcze sens?

Dziewczyny jest mi dzisiaj tak strasznie zle.. nie mam komu tego napisac, nie mam komu tego powiedziec... czuje sie porzucona, totalnie porzucona i samotna. Siedze i placze, a Kubus spi. Nie moge opanowac lez, chce mi sie ryczec w glos..
Nie zaczynam zadnego nowego zwiazku to po pierwsze... nie mam sily na to ani najmniejszej ochoty.
Po drugie moj maz nie wiedzial, ze jak to nazwalas "obsciskiwalam" sie z kolega, bo.... to bylo poznym wieczorem i nawalony spal. Nie mam zamiaru nawet mu o tym mowic.
Wczoraj jak wiecie mialam rozmowe z mezem, plakal, chcial wszystko naprawiac..mniejsza o to. W kazdym razie powiedzial, ze wyjezdza jutro (czyli dzisiaj) na tydzien gdzies (nie chcial powiedziec gdzie) zeby to wszystko przemyslec i zastanowic sie nad soba. Nawet mi to zaimponowalo. A dzis???? Dzis wracajac z sanatorium patrze jak moj maz wraca z meczu z kolezkami w niezlym humorku. Mieszka teraz u rodzicow a kolo nich przejezdzalam. Poczulam sie jak smiec... zwyczajny smiec. Bo mial wyjechac!! mial przemyslec!! i nawet nie zadzwoni do nas co u Kubusia, a ja widze jak on idzie i niezle sie bawi, bo przeciez.. MIAL WYJECHAC ZEBY SIE NAD SOBA ZASTANOWIC I ODEZWAC SIE Za TYDZIEN Jest mi tak strasznie zle.... wrocilam do domu, a na lustrze karteczka "Kocham Was nad zycie pamietaj o tym".
Serce mi dzis peklo..........

_________________________ ______

Polały się łzy me czyste, rzęsiste,
Na me dzieciństwo sielskie, anielskie,
Na moją młodość górną i durną...
mamakubusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując