Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z czym mogę nosić ...? (stylizacje do konkretnych części garderoby) - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-15, 02:43   #277
201607111632
Konto usunięte

Dot.: Z czym mogę nosić ...? (stylizacje do konkretnych części garderoby) - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
Z jaką torebką nosić białe słynne trampki np z h&m ?
gdzie kupie taką uniwersalną torebkę, ażeby nie była to typowo sportowa, gdyż to nie mój styl.
Białe trampki z h&m przede wszystkm do jasnych dzinsów, spodenek, mniej zwiewnych sukienek letnich.

Ja taką torebkę to na allegro upolowałam, bo nic godnego uwagi nie znalazłam w sklepach stacjonarnych

Cytat:
Napisane przez SiemaszSkarbie Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie ostatnio kamizelkę z jeansu, ale nie wiem co do niej zakładać. Co pod spód, co na dół. Słyszałam że jeans z jeansem sie gryzie więc jakie materiały pasują? I kolory? Jeśli byłaby możliwość to proszę o zdjęcia
Pozdrawiam
Pod nią klasyczny biały tank top, lub na chłodniejsze wieczory jasna bluzka 3/4 na przykład. Spodenki wszelkiej maści, niekoniecznie dzinsowe

Cytat:
Napisane przez czuczenka Pokaż wiadomość
a granatowe rurki do czego ? material taki dzinsowaty bardziej, jakie kolory bluzek? jakos do kolorowych spodni ciezko mi cos dobrac
Do granatu - czerń, biel, podstawowe i uniwersalne kolory. Można też je połączyć razem
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując