2010-08-15, 07:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Kamyczku może jednak trzeba by się wybrać do pediatry skoro po syropku nie ustepuje niech obejrzy, osucha, doradzi ...przykro mi kuruj szkrabika 
-Ya nie mam pojęcia z ta alergią ...raczej na 80% to nie chemia ...bo nic absolutnie nic nie zmieniałam ani ze swych kosmetyków które stale używam (nawet perfum) ani balsamu a u Julki od urodzenia balsam i mydełko w ciąż te samo 
Jedyne co zmieniliśmy to woda z kranu 
Ale nadmieniłam lekarzowi że się przeprowadzilismy i może to inna woda etc ...ale lekarz powiedział że jesli to w Warszawie to pewnie podobnie chlorowana...no i sądzi że było by to inaczej na skórze zaznaczone 
No nic odstawiałam to co ustaliliśmy na początku zobaczymy musze nieco poczekac wiadomo że w ciągu 1-2 dni to nie zniknie
Cytat:
Napisane przez bardotka_a
Laski wytłumaczcie mi dlaczego dajecie dzieciom Nurofen a nie Paracetamol.
|
Ja mam oba zazwyczaj daje Paracetamol bo jest bezpieczniejszy 
Ale jak nie skutkuje ...to dopiero wtedy daje Nurofen ale testowalam jedynie na Kubusiu bo Julka jeszcze nie zna syropku przeciwbólowego 
Cytat:
Dzisiaj miałam fajny dzień, tż mnie wyręczył we wszystkim obiadek, sprzątanie dzisiaj to były mi obce zajęcia
kazał odpoczywać to odpoczywałam oj jak to fajnie, mogłabym się przyzwyczaić
|
fajneeeeeee
Cytat:
Mój mały podróznik najbardziej upodobał sobie schody, co ja od nich odsuwałam zaraz obierała kierunek na schody i patrzyła co tam tata ciekawego na dole robi i zapiernicza tak szybko, ze aż boję się na chwilkę sama zostawić, kablem od radia tez nie pogardzi
|

Bardotko wstrząsające ....pająka bym przebolała ale ptaka nie 
Boję się ptaków, niecierpie, trzymam się zdala...zwlaszcza od gołebi brrrrr
A na telefonie upodobała sobie ciągle jeden i ten sam klawisz cyt "...uczmy się liczyć,......uczmy się liczyć,......uczmy się liczyć,.......uczmy się liczyć,"...
OSZALEJE
|