Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-15, 10:27   #1120
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez monia55598 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry melduje sie z samego rana

Anemone

Szkoda Twoich oczek zrob sobie oklad z herbatkiWez prysznic, hehehh ja wczoraj w pracy wlaczylam faceci w rajtuzach mega glupia komedia ale poprowi humorek
jest niedziele ruszaj gdzies
A ja wczoraj poszlam na piwko z przyjaciolką i jak wrocilam do domku poplakalam sie zobaczylam ze jest na gg .Wiecie ja z poczatku nie plakalam nie tesknilam a z kazdym dniem jest coraz gorzej
Zastanawiam sie jak on moze nie myslec nie tesknic Nawet jeego mama to samo mowila
Wiem ze nie jest z tą byłą i tego tez nie rozumiem wsumie rzucil mnie dla niej tzn nie byl pewny czy jej nie kocha jeszcze po czym jak ma wolna reke nie jest z nia i nawet sie nie widuje tylko siedzi w domu.... Nie wiem
monia55598 ja odczuwam coś podobnego... jak zerwałam z nim to, tylko się w autobusie popłakałam, kiedy wracałam do domu. Potem przez tydzień jakoś tak... nawet się dobrze czułam. Nie płakałam, nie tęsknilam tak bardzo, ale później było gorzej, wiec weszłam na wizaż Teraz dopiero czuje jak bardzo mi go brak, tych spotkań, codziennego kontaktu i rozmowy... tak jakby to do mnie dopiero docierało, ze nie jestesmy parą i już nigdy nie będziemy.
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora