Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 10:47   #230
Telka10
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Telkadziekuje za zdjecia! Pieknie!
Cieszę się że miło się oglądało
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Aa, to chyba, że tak
nie no, ja zamierzam mierzyć każdą sukienkę, która mi się spodoba, a także takie, które doradzą mi panie w salonach (bo wiem, że czasem tak jest, że się nawet by nie spojrzało na kieckę, a potem się po założeniu okazuję, że to ta jedyna ). Ale generalnie jestem już dość zdecydowana na falbaneczki wlasnie mniej więcej takie, jak w carrerze... Bardzo mnie cieszy to, co napisałaś o wygodzie i że się falbanki nie plączą pod nogami, bo ja się na żadne koło za chiny ludowe nie zgodzę ani żadnych trenów też nie chcę, bo cenię sobie wygodę, więc muszę mieć też dobrze dół zrobiony
Falbany nie plączą się pod nogami ale podkreślam że tiule, krynolina są potrzebne!!! Inaczej suknia będzie za lekka. Same falbany są naprawdę delikatne.
Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość

Oj leci czas leci, nam wczoraj minęło 2 miechy od ślubu..2 lata przygotowań weselnych też minęły raz dwa.. Teraz mi nawet tydzień szybciej leci..od weekendu do weekendu
No jakoś niesamowicie szybko...szkoda tylko że remont tak szybko się nie robi
Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Telko bardzo dziękuję za zdjęcia.... wyglądaliście ślicznie..i bije od Was szczęście ... super
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny błagam Was pomóżcie mi
Czy któraś z Was słyszała coś o zespole ART z Bychawy???
Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy.
Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!!
Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię. Jeśli nie zdecydujemy się na zespół ART to nie mamy zespołu. A ja nie znam tego zespołu, nic o nich w Google znaleźć nie mogę na ich temat.
A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne.
Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma. Nikt z tego zespołu tel ode mnie nie odbiera.
Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką
Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam.
Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie.
Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje o tym zespole ART z Bychawy.
Kamab tak mi przykro że tydzień przed weselem zostaliście wystawieni na taki stres!!!
I pisz tu zaraz na naszym forum co za dranie Was tak załatwili!!! Trzeba przestrzec inne PMki przed nimi!!! Ja sama chętnie wszystkim koleżankom powiem żeby się od nich trzymać z daleka!!! (a mam sporo które poszukają teraz zespołu)
Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Telka dziękuję bardzo za linka do zdjęć właśnie siedzieliśmy z mężem i oglądaliśmy Twój wielki dzień... wyglądałaś cudnie, a zdjęcia są piękną pamiątką...
A tak niedawno ja oglądałam Twoje zdjęcie w stokrotkach i zastanawiałam się kiedy będę już mogła swoje oglądać

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora