Dziewczyny błagam Was pomóżcie mi

Czy któraś z Was słyszała coś o zespole ART z Bychawy???
Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy.
Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!!
Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię

. Jeśli nie zdecydujemy się na zespół ART to nie mamy zespołu. A ja nie znam tego zespołu, nic o nich w Google znaleźć nie mogę na ich temat.
A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne.
Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma

. Nikt z tego zespołu tel ode mnie nie odbiera.
Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką

Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam.
Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie.
Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje o tym zespole ART z Bychawy.