2010-08-15, 11:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
Napisane przez aniaa22
farminko chwyt kolkowy pomogl na chwile przy histerii  poszly pierdki nawet wiec mu sie ulzylo. kupy nie ma ale licze ze zrobi bez naszej pomocy
a to my 
|
Ciesze sie,ze sie przydal
ale Micho podobny do Ciebie na tym zdjeciu 
Cytat:
Napisane przez pilotka f16
dziewczyny powiedzcie mi jakich wkladek laktacyjnych uzywacie?
ja mam penathen i belle i spod kazdej bluzki przeswituja mi dwa wielkie placki na piersiach 
bielizne mam taka:
http://allegro.pl/item1181084458_biu...ubana_75f.html
wydawalo mi sie ze porzadne te staniki, ale kurcze odznaczaja sie w nich strasznie wkladki...
doradzcie mi moze jakis stanik albo wkladki takie, zebym mogla jeszcze w cienkich letnich bluzeczkach pochodzic - bo narazie zostaja mi bawelniane koszulki meza 
|
Ja mam z aventu,ale użyłam ich chyba ze 2 razy,bo nie są mi wcale potrzebne.Nie odznaczały się,ale staniki mam inne,więc cięzko powiedzieć jakby było u Ciebie.
Cytat:
Napisane przez Xawmeli
spelniam swoje marzenia...... 
UWAGA!! MELDUJE SIE NA ODCHOWALNI 
JUHUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
|
Witam w takim razie już oficjalnie 
Cytat:
Napisane przez anoxa
wogole musze z ginka o zabezpieczeniach porozmawiac w srode jak u niej bede bo spotkalam wczoraj kolezanke ma synka ktory ma 8mc a ona juz w 5 mc nastepnej ciazy  a ja nie chce tak szybko bo poprostu nie dam sama rady z dwojka takich maluchow
|
No właśnie.Mój największy lęk aktualnie A z zabezpieczeń też mi jakoś nic nie odpowiada i się boję Tabletek dwuskładnikowych nie można przy karmieniu,jednoskładnikow e u dziewczynek mogą spowodować przedwszesne dojrzewanie,a u mnie krwawienia non stop,z gumką jakoś po porodzie nie mogę,bo ból niesamowity nawet mimo żelu nawilżającego.No i co robić? 
papeteria trzymam kciuki,żeby małego szybko wyleczyli 
A my od wczoraj w kiepskim nastroju,bo zmarł bliski wujek TŻta,który w dodatku był moim sąsiadem.Zdrowy,energiczn y,wesoły człowiek,a okazało się,że ma nowotwór złośliwy mózgu i w ciągu 2 miesięcy było po wszystkim,nic sie nie dało zrobić Jakie to życie jest kruche,aż strach pomyśleć
|
|
|