Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam XS/S 'you love my lady lumps' PART IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-15, 16:54   #143
majka242007
Zakorzenienie

Przekupka: 204 pkt / 100% pozyt.
Dot.: XS/S 'you love my lady lumps' PART IV

a wiesz już co byś wzięła ode mnie?

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

ok- tylko to serum czy coś jeszcze?

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

wpisz mi ceny tych ciuszków.... Bo teraz nie wiem na co mnie stać

Przedmiot: Princeska Jenifer Tylor

Przedmiot: Panterkowa minisukienka

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez MiliVanili Pokaż wiadomość
w wątkach nic więcej dla siebie niewidzę, bo ten zapach Jlo dokładnie sobie sprawdziłam i niestety mi nie odpowiada, chyba że chciałabyś oddać zapach Lancoma
co Ciebie interesuje ode mnie?

te dwie sukienki.... póki co. tylko napisz ile są warte... a dalej będziemy gadały

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez MiliVanili Pokaż wiadomość
panterka - 70zł, a czarna - 120zł, z tym że ta czarna puściła na szwie koronkę w dwóch miejscach - jedno ramiączko z tyłu od spodu,a drugie przy dekolcie, więc musiałabyś sobie przyłapać tą koroneczkę, albo to obciąć. Sukienki nie miałam okazji ubrać więc musiałam taką kupić - przepraszam za tępo odpowiedzi ale klawiatura u teściów narazie wygrywa pojedynek ze mną :/

aha... to stać mnie na tą czarną super

za serum dałam 145zł....
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując