2010-08-15, 19:01
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part IV
Cytat:
Napisane przez madziula0605
ciągle się z tym gryże...bo nie wiem sama, nie chce się narzucać... w sumie praktycznie w kazdą niedzielę się widywaliśmy....kurde a taka mialam nadzieje ze cos z tego bedzie,,wszystko sie ukladalo...
|
Chyba nie piszesz aż tak często żeby myśleć, że się narzucasz?
Po prostu chcesz wiedzieć na czym stoisz 
Cytat:
|
Napisane przez madziula0605

kurcze,,,ciężka sprawa,,,tak naprawde nie mam zielonego pojęcia co Ci powiedzieć...bo pocieszać nie będe.....nawet nie umiem, trudno coś doradzić bo nie mam pojęcia o takich sytuacjach...
ogolnie to moge powiedzieć ze naprawde dobrze zrobilaś wysylajac mame na leczenie, obojetnie co sądzi o tym sama zainteresowana i babcia...i w ogole podziwiam Cie za odwagę, za to jak sie zachowujesz,,innni by się wypieli i poszli swoją drogą....
co do pożegnania,,zrobisz jak zechcesz..ale jestes podoba do mnie z tego co zauważyłam wię pewnie pojdziesz sie pożegnać bo będziesz sie bala wyrzutów sumienia...
trzymaj sie 
|
Mam wyrzuty sumienia, czuję się z tym okropnie bo przykro mi , że tak sytuacja wygląda, chciałabym aby było normalnie i żebym mogła ją normalnie pożegnać. Nie pójdę, mimo że w głębi duszy serce mi teraz pęka. Ona nie zrobiła NIC w kierunku bym tam poszła. Olewa i szantażuje. Jeśli chcę coś zmienić i pokazać jej, że nie dam sobą pomiatać nie mogę tam iść...
Okazało się, że babka jej nic nie nagadała tylko mam specjalnie taką historię stworzyła i powiedziała mojemu tacie, żeby mi na głowę wjechać.
A silna nie jestem bo teraz najchętniej bym się poryczała.
24.07.2010- rzuciłam!
3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn
"Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom,
Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo"
|
|
|