2010-08-16, 09:58
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część V
Cytat:
Napisane przez gasta18
A ja wlasnie wrocilam z zakupow i mialam te buty za 80zl (ja dalam 25$, mam czarne) i dla mnie sa naprawde wygodne 
|
ehh ja mam tak zawsze... wszyscy mówią wygodne, a ja nawet nie moge ich założyć 2 raz i leżą 
ale i tak mi bardziej podobają się te pierwsze hmm... 149zł nie dam...
Cytat:
Napisane przez innocencee
Trochę zbaczają z tematu h&m 
Jak Ci się chodzi w tych nudziakach? bardzo mi się podobają, ale WSZYSTKIE buty zarowe to horror dla moich nóg  a są takie ładne
I leginsy naprawdę super na Tobie leżą  Aż sama przejdę się ich poszukać 
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------
Butów z h&m mam dwie pary, aż wstyd się przyznać ale obie niechodzone jeszcze  stoją w szafie już dobry rok :O jedne to różowe zamszowe czółenka, a drugie takie zwykłe czarne.
Obie pary wysokie, ok 9 cm obcas, ale po domu jak chodziłam to wydają się wygodne 
|
nudziaki są mega wygodne...nie czuje wysokości w nich.... (analizując inne moje buty zabudowane z Zary) jedne z niewielu które nie zmasakrowały mi stóp
dziękuje
Cytat:
Napisane przez wspaniala
a moje maja 98% bawelny i 2% elastanu..  .
patrzylam np. na inne spodnie, znalazlam z takim samym skladem i one na szczescie wiele sie nie rozchodza po noszeniu, uf  .
|
dziwne aż sprawdziłam z ciekawości jak z moimi... i na 100% ja mam 3% elastanu i 97% bawełny... oby się nie rozchodziły!
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax
te pierwsze są fantastyczne ! 
|
też tak myśle ale cena....
Cytat:
Napisane przez Martha1616
Taka jest ich cena  A co sadzicie o tym ponczu?  Warto by bylo sie nim zainteresowac?  :rolleyes :
|
39,99zł spodnie granatowe a ponczo... mierzyłam i fajnie leżało... ale ja wole coś dopasowanego
|
|
|