Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki H&M - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-16, 09:58   #2170
strawberry
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki H&M - część V

Cytat:
Napisane przez gasta18 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie wrocilam z zakupow i mialam te buty za 80zl (ja dalam 25$, mam czarne) i dla mnie sa naprawde wygodne
ehh ja mam tak zawsze... wszyscy mówią wygodne, a ja nawet nie moge ich założyć 2 raz i leżą
ale i tak mi bardziej podobają się te pierwsze hmm... 149zł nie dam...

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Trochę zbaczają z tematu h&m
Jak Ci się chodzi w tych nudziakach? bardzo mi się podobają, ale WSZYSTKIE buty zarowe to horror dla moich nóg a są takie ładne

I leginsy naprawdę super na Tobie leżą Aż sama przejdę się ich poszukać

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Butów z h&m mam dwie pary, aż wstyd się przyznać ale obie niechodzone jeszcze stoją w szafie już dobry rok :O jedne to różowe zamszowe czółenka, a drugie takie zwykłe czarne.
Obie pary wysokie, ok 9 cm obcas, ale po domu jak chodziłam to wydają się wygodne
nudziaki są mega wygodne...nie czuje wysokości w nich.... (analizując inne moje buty zabudowane z Zary) jedne z niewielu które nie zmasakrowały mi stóp

dziękuje

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
a moje maja 98% bawelny i 2% elastanu.. .

patrzylam np. na inne spodnie, znalazlam z takim samym skladem i one na szczescie wiele sie nie rozchodza po noszeniu, uf .
dziwne aż sprawdziłam z ciekawości jak z moimi... i na 100% ja mam 3% elastanu i 97% bawełny... oby się nie rozchodziły!

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
te pierwsze są fantastyczne !
też tak myśle ale cena....

Cytat:
Napisane przez Martha1616 Pokaż wiadomość
Taka jest ich cena A co sadzicie o tym ponczu? Warto by bylo sie nim zainteresowac?:rolleyes :
39,99zł spodnie granatowe a ponczo... mierzyłam i fajnie leżało... ale ja wole coś dopasowanego

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora