2010-08-16, 13:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Cytat:
Napisane przez Serdelekk
Emigra ten chlopak z Torunia naprawde wydaje mi sie interesujacy, gadalam z nim wczoraj dwie godzinny na gg..i tak naprawde to mu sie zalilam a on dzielnie mnie pocieszal  az mi glupio byl, ale wydaje mi sie ze taka dobra dusza z niego , wyglada na strasznie wesolego i ma 30 lat i jest poukladany wie czego chce, nie szuka filru jednorazowej przygody, chyba jest poprostu noramalny, napewno sie z nim spotkam jak bede w pl.
a ten drugi jest z Manchesteru, tez jest interesujacy, pisze doktorat z chemi..ale ciezko mi stwierzdic czy klamie czy nie..i skacze ze spadochronem, a ja lubie uwielbiam ludzi z pasjami ale srednio mi sie z nim rozmawia, ale co tam niech przyjedzie, przynajmniej gdzies wyjde
I tak w ogole to jescze pisze maile z kims tam, ale to takie trelemorele..
|
Ooooo to tak jak z moim bylo tez jak sie poznalismy przez net i pisalismy to opowiadalismy sobie o swoich ostatnich przezyciach sercowych, tzn ja wiecej sie zalilam bo bylam akurat swiezo po ''wykorzystaniu'' TZ wtedy byl wyrozumialy, dawal mi poczucie ze jestem wazna i ze warto mnie sluchac i czulam ze z nim moglabym konie krasc juz po miesiacu!
Zycze zeby ta znajmosc sie rozwinela pozytywnie  
Ja wlasnie po 30 min rowerku i 30 minutach cross'a
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
|
|
|