Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-16, 13:03   #2009
blackredmoon
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez Pikaboom Pokaż wiadomość
jeszcze 2 kg i będzie 6 z przodu! jak wejdę na wagę i to zobaczę to od razu zemdleję!

pytanie konkursowe: czy będąc na PP mogę zażyć 2 łyżki koncentratu pomidorowego czy kompletnie nie ma mowy? chciałabym zrobić dziś pizzę, a koncentrat to podstawa :P

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Cześć kochane szczypioreczki dukaneczki

Dzisiaj zaczęłam PP z +0,5kg po warzywkach Trzeba będzie ostro na jajach pojechać

Kochana takie opinie to z czystej zazdrości, wiem coś o tym. Za ładnie wyglądasz i co po niektórzy po cichu już marzą o jojo dla Ciebie.
Nie daj się! Trzymam kciuki za Twoją wymarzoną wagę.
eee spadnie Ci to pewnie od razu po pierwszym dniu P
Ja też ostatnio doświadczyłam takiej zazdrości - moja siostra cioteczna zawsze była "szczupła z natury" jadła po nocy, wiecznie tylko chipsy, frytki itp. itd. i szczuplutka! Ja nigdy nie byłam jakaś tam otyła, no bo przy tych moich 170cm nawet te 63 które kiedyś miałam to nie tragedia, nie? A ona mnie traktowała jak jakiegoś grubasa, siebie jak mega kruszyne, teraz jej się przytyło, mi schudło i jak mnie zobaczyła to tak patrzyła i patrzyła ale nic nie skomentowała, podejrzewam, że po cichu obmyślała kiedy nadejdzie jojo a ja miałam dziką satysfakcję

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Dobra, spadam robić mielone z sosem czosnkowym
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora