Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-16, 13:12   #2014
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez Pikaboom Pokaż wiadomość
jeszcze 2 kg i będzie 6 z przodu! jak wejdę na wagę i to zobaczę to od razu zemdleję!

pytanie konkursowe: czy będąc na PP mogę zażyć 2 łyżki koncentratu pomidorowego czy kompletnie nie ma mowy? chciałabym zrobić dziś pizzę, a koncentrat to podstawa :P

yyy ja uważam i sama tak robię że można gdyż ponieważ dopuszcza się sporadycznie użycie keczupku jeżeli cukru nie ma także i konsentrat jak bez cukru znajdziesz to możesz uważam tak JA ale raczej nie znajdziesz takiego koncentratu... to idź do lidla i se kup przecier w niebieskim kartoniku jest bardzo dobry pyszny wręcz S ja go używam do różnych rzeczy
Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Cześć kochane szczypioreczki dukaneczki

Dzisiaj zaczęłam PP z +0,5kg po warzywkach Trzeba będzie ostro na jajach pojechać

Kochana takie opinie to z czystej zazdrości, wiem coś o tym. Za ładnie wyglądasz i co po niektórzy po cichu już marzą o jojo dla Ciebie.
Nie daj się! Trzymam kciuki za Twoją wymarzoną wagę.
no niee ta jak coś powie to maskara poprostu hahaha na jajach będzie jeździła hahaha ale na kurzych mam nadzieje bo ty chyba nie posiadasz chyba że jeszcze te inne tu mam brać pod uwagę swoją drogą ja już dawno na jajach nie jeździłam

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora