Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększenie\podniesienie piersi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-16, 13:27   #2
anika64
Przyczajenie

Talking Dot.: Powiększenie\podniesienie piersi

witam cię, ja osobiscie zrobiła impalnty anatomiczne 255ccm przy wyjsciowej 70C . mozesz zrobić sobie macroline to kw. hialuronowy ktory naturalnie jest w naszych komórkach i utrzymuję napiecie błon wiec jest nie szkodliwy ale drogo kosztuje i po roku juz masz go w piersiach 40 procent tylko wiec trzeba go dostrzykiwac ale juz po 2 dnich mozesz chodzic , pracować a ból jest zaden. Impalnty natomiast to tydzień na zwolnieniu i potem mozesz wrócic do roboty jesli jest umysłowa a jesli fizyczna to po ok 3 tyg min. ból tez nie jest jakiś straszny w sumie bo ja juz po 2 dnich nie stosuje zadnych srodków a tylko trochę mnie boli. no i ja mam pod gruczołem a pod mm. bradziej boli i dłuzej i wieksza czestosc powikłań ale to lekarz decyduje jak zrobić bo jesli jak piszesz masz opadniete piersi to napewno bedziesz miała pod miesniem anatomiczne wkładki. tylko duzych sobie nie bierz tylko odpowiednie do sylwetki bo czy wieksze i nie nie odpowiednie do sylwetki tym bardzij bola i dłuzszy czas rekonwalestencji. koszt od 9tyś -macroline , po 16.500tyś -implanty anatomiczne: ceny warszawskie oczywiscie. nie wiem jak jest w innych misatch bo sie nie orientowałam tyle co tu przeczytałam to taniej napewno. Dodam jeszcze ze od implantów nikt nie umiera tylko po znieczuleniu wiec jesli jestes na coś uczulona jesli chodzi o leki to musisz poinformowac lekarza anestezjologa. pozdrawiam i zeczę szczescia w nowym przyszłym biuście.
anika64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując