Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 3 :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-17, 16:44   #35
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna
Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 3 :))

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Witam... Podczytywałam i czasem pisałam na wątku "Kiedy okres po łyżeczkowaniu" i znalazłam linka do Was, więc postanowiłam, że chyba nadeszła pora się przenieść... oby nie na długo
20 maja miałam zabieg minęły prawie 3 m-ce i zaczęliśmy starania...
Dziś mój 13 dc i przed chwilą wróciłam od ginka. Podobno mam rewelacyjne endometrium hehe że niby piękne ?? no i bonusowo jajeczkowanie. Ginek kazał dzisiaj i jutro działać, a od środy Duphaston przez 10 dni i testujemy... Oby się udało Jak zobaczyłam pierwszy wpis na wątku ilu dziewczynom już się udało po # to normalnie nadzieja we mnie wstąpiła Ginek kazał dzisiaj działaś, potem poducha albo łapki pod pupę i przez 30 minut tak leżeć... jutro to samo i stwierdził, że na pewno zajdę hehehe i jeszcze wyznaczył mi termin pierwszego ciążowego USG na 29 września.... hihi OPTYMISTA Zobaczymy... wierze, że się uda, musi się udać, uda się na pewno
Witaj, fajnie, ze do nas dolaczylas. Ja tez wierze, ze sie uda .
Trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale ze mnie idiotka
ja dalej na starym wątku siedziałam i kurcze dziwiłam się,że tu nikogo nie ma
A Wy wszystki tutaj

Dzięki wielkie za gratulacje

jestem po wizycie u lekarza,narazie jest pęcherzyk i mam się nie stresować ,tylko spokojnutko sobie czekać i będzie dobrze:
nastepna wizyta ok 1 września także zobaczymy
tak, juz 3 czesc

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez grusia85 Pokaż wiadomość
Witaj
Widzę że gin ma super podejście, oby się udało, życzę owocnych staranek. Faktycznie sporo tych zafasolkowanych, chociaż miejmy nadzieję że niebawem będzie ich znacznie więcej

Aniu to zdanie na początku pierwszego posta to Twoje? Piękne
Nie zauważyłam tego zdania wcześniej, chociaż hmm może go nie było
Nie grusiu, taka tworcza to nie jestem . Skopiowalam z watku o poronieniach. Tez mi sie bardzo podoba.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Co może sie stać jak bym zaszła w ciążę zaraz po #.Moja ciąża była mała ok3-4tc ,#samoistne.Jak byłam na usg to macica się powiekszyła nieznacznie a endometrium gin mówiła ,ze mogło by być grubsze.Strasznie nie chce czekać 3 miesiecy zanim zacznę starania ,tym bardziej ,że dziewczyny które miały łyżeczkowanie muszą tyle czekać ,a mnie to na szcześćie ominęło.Myślicie ,że moze być jakies zagrozenie dla ewentualnego płodu.?Co prawda nie myślę ,że tak szybko by mi sie udało bo w 1 ciaze zaszłam po 10 msc starań.
Drugie pytanie to czy macie sny ,ze okazuje sie ,ze jesteście w ciaży i nagle zaczyna sie poronienie.Ja mam je ostatnio co noc
Nic sie nie stanie, mozesz bez obaw sie starac. Nie wiem skad ta moda na czekanie kilka miesiecy :/. Po lyzeczkowaniu nalezy odczekac 1 cykl- do nastepnego okresu.

Juz snow o poronieniach nie mam, teraz sni mi sie, ze karmie niemowlaka i tak slodko ciagnie cycusia

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Witam

Gratulacje dla Karli i lulki

A nie odzywałam się,bo modem się nam spałił... jakis tydzień temu... i przez ten czas troszkę wyluzowałam nie czytam o dzieciach i jest mi lżej
przestałam się męczyć sama ze sobą... i czekam teraz na @. wysypało mnie jak na okres czyli się zbliża za 2-3 dni powinna być pokaże wam z zdjęcia z weselicha na którym byłam... były gołąbki. płatki róż, ryż. lampiony w kształcie serca wypuszczane w świat...

Powiedzcie mi jak się pije te ziółka?

Aneczko ost. @ miałam 21 .o7

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

mam pytanie czy któraś używała testów owu i zaszła?
czekamy na zdjecia

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Ja używałam testów owu przy poprzedniej ciąży, tej która zakończyłą się @. Staranka trwały 8 miesięcy i dopiero jak zaczełam brać bromergon i duphaston to na testaw pojawiła się ulotkowa krecha owulacyjna, wtedy też zaszłam w ciążę. Wcześniej zawsze była jednak jaśniejsza od kontrolnej. Ginek uważa, że po prostu nie miałam owu przez zbyt wysoki poziom prl. Teraz też zamówiłam teściki z allegro ale nie zdażyły przyjść, bo lekarz potwierdził wczoraj owu. Mam nadzieję, że się nie przydadzą w następnym cyklu

Od wczoraj działamy... pupa w górę 30 minut a potem spanko...
ja tam bylam twarda, 2 h!! trzymalam nogi na scianie i poduszki pod pupa . Pomoglo .

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora