2010-08-17, 20:13
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chory układ, a miłość jednostronna.
Cytat:
Napisane przez PanienkaPenelopa
Kochane, nie oceniajcie mnie pochopnie. Próbowałam ratować ten związek przez półtorej roku. Wszystko posypało się w momencie, gdy ... poroniłam. Mój facet jakby przestał mnie szanować, przestałam mu się podobać, już nie byłam idealną ukochaną ,tylko kimś na kim się wyżywa, gdy w pracy się nie układa, gdy ma tka się czepia, gdy dzieje się coś złego. Zdarzało mu się w kłótni mnie uderzyć, aczkolwiek ja nie potrafię się z nim rozstać,bo pomimo tego wszystkiego, gdzieś w głębi duszy go kocham, ale dopiero przy "gwiazdorze" poczułam się szczęśliwa.
Mój obiekt westchnień zaplanował nam przyszły weekend nad jeziorem... Z moim facetem idę na piwo ,a z kochankiem na spacer - powinno być odwrotnie.
Moje życie wymieszało się totalnie, nie układa się w pracy, w rodzinie,a teraz mam jeszcze jakieś chore wahania uczuciowe...
|
Najpierw kończy się jeden związek - następnie pakuje się w drugi. Pomyśl o tym kobieto ! Nie dość, że zdradziłaś swojego faceta - nie ważne jaki był wasz związek, to NADAL JEST ZWIĄZEK, to jeszcze poszłaś do łóżka z facetem, który kogoś miał. Oboje jesteście siebie warci !
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------
Cytat:
Napisane przez vodoska
Współczuję twojemu facetowi.
Skoto wam sie nie układa - odejdz !
Szukasz sobie innego, ale nie chcesz zerwac z obecnym, bo skoro nic z nowego zwiazku nie bedzie, to zawsze bedzie wyjscie awaryjne w postaci obecnego faceta.
Obrzydliwe.
|
Dokładnie tak ! Swojego faceta traktuje jak wyjście awaryjne - by zawsze miała gdzie wrócić. Wstrętne !
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------
Cytat:
Napisane przez goplankowa
Gdyby facet mnie uderzył raz, odeszłabym od niego od razu.
Już z nim nie jesteś, bo go zdradziłaś i zdradzasz.
W dodatku jesteś z facetem a dalej się spotykasz z gwiazdeczką? O.o proszę cię. Powinnaś mocno dostać kopa w tyłek, bo nie wiesz co robisz. Szczęśliwa jesteś bo traktuje Cię jak nowo kupioną zabaweczkę, ale zaraz się znudzi i pójdzie w kąt.

|
Ja również odeszłabym od faceta gdyby mnie uderzył. I kolejny raz zgadzam się, iż dziewczyna powinna dostać pożądnego kopa w tyłek ! Może by się czegoś nauczyła.
|
|
|