Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-17, 21:53   #1946
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się teraz Ty ze mnie też leci a nasze dzieci w podobnym wieku, więc w normie jak widać

A mnie wczoraj dopadły takie boleści macicy, że szok, myślałam, ze drugie rodzę z opóźnieniem.. ale samo przeszło.. i dalej mam takie dzikie uczucie ciągnięcia jakby jak siadam na kibelek choćby na siku. coś tam mnie boli w środku :/ ogólnie mam wrażenie, że to wszystko tam mam jakby niżej i mi wypadnie przez dziurkę
no to troche mnie uspokoilas dowiem sie wszystkiego w czwartek. mi tam nic nie wystaje ze srodka ale po zszyciu mam takiego dzyndzla bo jakos dziwnie mi szew zalozyla i tak sie zaroslo

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
U małego byliśmy najpierw po 13:00 akurat nie spał.TŻ go przewinął pogadaliśmy do niego , próbowałam go przystawić do piersi ale nie umiał złapać no ale też był świeżo pojedzony.Za to strzelił nam całą serie uśmiechów gdy mówiliśmy do niego Arek chwilę ponosił go na rekach ale piguła nie pozwoliła długo bo sie przyzwyczai
Po 17:00 zaś (znowu )przyjechaliśmy z pokarmem. Mały się akurat budził , wiec go przewinełam.Gdy chwilke zapłakał to sie troche przeraziłam bo miał chrype, wiec napewno jest tam mała znieczulica na jego płacz no i ten wenflon w raczce i plasterek na pachwinie jeszcze do nóżki ma taki kabelek podpięty do tetna chyba....Przystawiłam go do piersi i załapał , jadł łapczywie jak wcześniej w domku do tego znowu strzelił kilka uśmieszków i wiem że były świadome a tak się bałam że mnie zapomni Już się nie mogę doczekać jak bedzie w domku.Byle tylko nie złapał jakiegoś pieroństwa.....Teraz dostaje antybiotyk na to crp.No i waży już 3280 a pije po 70 ml. I odpadł mu kikut pępowinki.
jak moglby zapomniec. super ze sie ladnie przyssal do cycusia. najgorsza wlasnie jest ta swiadomosc ze pewnie maluch placze a piguly sie nim nie zajma ale dacie rade a Adas jest silny facet i przetrzyma ten wtretny szpital

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Ale nasmarować emulsją do kąpieli czy kremem?

Itakasia, już dałam raz fotkę, ale chętnie znowu wkleję
ach te wlosy. moj micho mial duzo i dlugie ale twojej niuni do piet nie dorasta

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Niestety nie jest to żylak bo to wystaje mi ze środka i jest integralną częścią całości jaka w środku jest.. mam takie wrażenie, że to wszystko jest jakoś właśnie niżej, jakby się oberwało od góry i spadło na sam dół nie wiem jak to opisać a zdjęć nie będę robić
no rozne zdjecia bywaly ale to by bylo cos nowego

Michal lezy w lozeczku i dobre 10 minut gapil sie na karuzele
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora