Wątek
:
co sądzicie o kosmetykach inglot??
Podgląd pojedynczej wiadomości
2004-08-25, 12:49
#
2
malinka23
Raczkowanie
Re: co sądzicie o kosmetykach inglot??
ja uzywam tylko cieni i lakierow do paznokci z Inglota. Wybor kolorow jest ogromny no i ceny korzystne do jakosci i pojemnosci lakierow (16 ml. Trwalosc nie wiem dokladnie jaka bo na tipsach i tak sie trzymaja tydzien a te 16 ml to bardzo dobra pojemnosc jak sie ma dlugie pazurki
Cienie sa tanie, ogromny wybor kolorow ale nie sa super trwale i 8 godzin w stanie nienaruszonym nie wytrzymaja, ale jakoscia sa bardzo zblizone do sredniej polki cenowej. Ja wole kupic sobie 5 czy 6 potrojnych cieni Inglota niz 1 mala paletke drozszej firmy, bo nie roznia sie az tak bardzo jakoscia, a poza tym ja bardzo lubie bawic sie kolorami i zmieniac makijaz wiec byloby mi szkoda wydac 50 zl na 1 koplet niebieskich lub rozowych cieni. A tak, mam i rozowe, i zielone i niebieskie i wszystkie jakie chce
Ale za to nie lubie tych gratisowych aplikatorow do cieni bo mnie drapia w powieke
Nie mialam jeszcze szminki ani blyszczykow Inglota ale kiedys testowalam jakis blyszczyk w okraglym pudeleczku i byl potwornie gesty i lepki. Moze na zime w sam raz i sie skusze
Tuszu do rzez tej firmy tez nie uzywalam bo jednak lubie tusze L'oreala i teatralny efekt
To samo dotyczy podkladu, tylko L'oreal no oczywiscie górna polka tez mile widziana
Rózu nie probowalam , mam Estee Lauder i mam nadzieje ze nigdy mi sie nie skonczy bo jest cudowny
ale puder brazujacy pewnie bym kupila ale padlo na Joko Winter Glamour i innego juz nie chce
malinka23
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do malinka23
Znajdź więcej postów malinka23