Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-18, 12:55   #3263
anilkadro
Rozeznanie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Mianowicie podczas prysznica zauwazylam, ze moja szyjka chyba jest otwarta Nie jestem oczywiscie pewna czy to to, ale znajduje sie jakies 3 cm od wejscia wiadomo gdzie i mam wrazenie, ze gdybym chciala to spokojnie moglabym tam wlozyc palca
Według mnie szyjka jest trochę dalej. Na anatomii aż tak się nie znam ale przecież członek podczas seksu też spokojnie tam wchodzi (a jest grubszy niż palec)
Więc chyba nie masz powodów do zmartwień

Cytat:
Napisane przez Astorianka Pokaż wiadomość
A ja się uparłam jak osioł, ze będzie Alicja i koniec, nawet dla czystej przekory - ze moi teściowie nie chcą tego imienia. Mam to gdzieś..... Zobaczymy
He he, ostatnio jak mój TŻ dzwonił do swojej mamy to ona pytała czy czasem nie zmieniliśmy zdania co do imienia Chyba jej się nasza Jagódka nie podoba

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
A co do seksu to popatrzcie na mój dolny suwaczek, normalnie namawiają do seksu
Widzę, że idziemy łeb w łeb. Mam to samo na suwaczku
No to zmaltretowałam dzisiaj TŻ-ta po długiej przerwie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zastanawiam się jakie kosmetyki dla dziecka bierzecie do szpitala?
Ja nie biorę nic.
W moim szpitalu zalecają nie używać WOGÓLE kosmetyków przez pierwsze 4 tygodnie. Tylko woda. Więc nie chcę żeby patrzyli ma mnie krzywym okiem i przy okazji odpada problem co brać
Ewentualnie linomag lub coś na pupkę zabiorę.

No i oczywiście:
NIKa GRATULUJĘ SYNKA!!
anilkadro jest offline Zgłoś do moderatora