Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ciuchy XS - L
Wątek: Wymienię ciuchy XS - L
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-18, 14:02   #1
ida999
Zakorzenienie

Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.

ciuchy XS - L

NIEAKTUALNE! zapraszam do nowego wątku - link w podpisie

Zasady jak u większości z Was.
Więcej informacji, zdjęć, czy wymiarów na życzenie.
Zdjęcia robione telefonem, co niestety nie oddaje uroku ubrań
Na szaro zaznaczam ciuszki w trakcie wymianki - po wystawieniu przekupek usuwam zdjęcia.

ZAPRASZAM

1. Ogrodniczka FISHBONE by New Yorker. Rozmiar S.
2. Ciensza bluza HOUSE. Rozmiar XS. (+ zbliżenie tyłu).
3. Koszulowa tunika FISHBONE by NY. Rozmiar S. Pasuje też na M. Nowa, ale bez metek (mozliwe ze mam je gdzieś jeszcze) - poleci do Cynamonowaania
4. Dżinsowa kurteczka, rozmiar z metki L, ale wg mnie to M (wymiary na życzenie). Te przetarcia nie sa takie moce - to wina aparatu. - poleci do Szotta
5. "Przejściowa" kurteczka. Rozmiar z metki L, ale wg mnie bardziej M. (kolor jednolity - jaśniejsze plamy to wina padającego światła). Miała odpinany kaptur, ale gdzieś się zapodział (nie używałam go w ogóle )
6. Sweterk atmosphere, rozmiar z metki 36-38, ale wg mnie bardziej chyba 34-36 (wymiary mogę podać). Cieplutki - ma w składzie 60% jagnięcej wełny. Piękny kolor, którego nie udało mi się uchwycić do końca aparatem z telefonu. Górna metka wycięta bo drapała, ale została boczna Zdjęcie z lampą i bez - Cynamonowaania

Sally Hansen - french manicure pen - mam z wymianki z cynamonowaania ale nie umiem sie tym posługiwac....

Edytowane przez ida999
Czas edycji: 2010-11-20 o 16:22
ida999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując