Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-18, 17:47   #4222
make_up_istka
BAN stały

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

Ja mam takie a la emu, też ze 100% wełny, ale to chyba nie oryginalne (dostałam je w zeszłym roku) i faktyczne są genialne. Ciepłe, nie przemakają (tylko mam jasne to się brudzą, ale biorę szare mydło i w 5min czyściutkie) i nigdy nie obetrą czy nie będą uciskać Mam nadzieję, że zmieszczę się też spokojnie w moje klasyczne, proste płaskie kozaki - chyba jak już kupić nowe na czas ciąży to takie, bo i do eleganckiego, i do luźniejszego no i wygodne.
Będę musiała za to zainwestować w płaskie półbuty bo od zeszłego roku mam same szpile piękne, skórzane, parę razy nałożone, ale teraz się nie nadają na co dzień.

Aha, co do badania moczu, jak bakterie są nieliczne to wszystko powinno być OK - często tak wychodzi gdy np. nie uda nam się zachować wszystkich zasad przy pobieraniu próbki (środkowy strumień moczu, nie dotykając kubeczkiem skóry - okolic intymnych, ani nóg) - mi tak wyszło na początku ciąży. Następnym razem było OK

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
make_up_istka - bardzo ładne imię wybrałaś dla córki

pozdrawiam
ciotka tez Gabrysia
hehe, zawsze uważalam że Gabrysie są fajne i że to piękne imię
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora