2010-08-18, 18:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
A ja dzisiaj miałam kupowy armagedon.Mała nie robiła kupy od poniedziałku rano i już kombinowałam jak jej pomóc,ale w międzyczasie włożyłam ją do huśtawki i poszłam wstawić pranie.Wracam a tu podejrzany zapaszek się rozchodzi i uśmieszek na twarzy zamiast prężenia No to bach na przewijak i doznałam szoku.Jeszcze w życiu takiej gigantycznej kupy nie widziałam.Musiałam ją wykąpać,a nigdy sama nie kąpałam.W dodatku kąpiel nie bardzo pomagała,a mi rak brakowało.W dodatku mała wpadła na pomysł,że pochlapać przy okazji można Efekt był taki,że cała ona,ja,przewijak,ubranka, podłoga,łóżeczko były mokre i w kupie Masakra poprostu Ale w końcu opanowałam sytuację
Nasze nocne spanie powróciło Dzisiaj Lenka spała od 20 do 4 a potem do 8 rano 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
az mi sie myslec nie chce co to bedzie jak mi po pologu przyjdzie w koncu seksu zaznac... czy ja cokolwiek poczuje?  MASAKRA 
|
Nie bój żaby,poczujesz Na początku ból Ale na pocieszenie powiem Ci,że u mnie po porodzie jest dużo lepiej niż przed 
Cytat:
Napisane przez Linka24
i co dalej? kazała zmienić Mleko na Nan HA ale nie wspominała nic o karmieniu piersią. A na opakowaniu wyraźnie jest napisane aby nie karmić piersią przy tym nanie. i teraz nie wiem co robic? Bo nadal karmię i chcę karmić a nan jest tylko do dokarmiania. produkty mleczne wyeliminowałam, tylko dlaczego lekarz nie wspomnial o odstawieniu??? ech...
|
A to dziwne,bo u mnie w szpitalu do dokarmiania dawali właśnie NAN HA i takie polecali mi też kupić do domu
|
|
|